Bezárás

10. kerület, Üllői út 126.

Eladó tégla építésű lakás
Videó elérhető
Alapterület 27 m²
Szobák száma 1
  • Térkép
Szimeth Norbert
06 70 383 ···
Balla Ingatlaniroda
Üzenetet küldök

Eladó tégla építésű lakás

Ingatlan állapota közepes állapotú
Építés éve 1950 előtt
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány EE
Emelet 3
Épület szintjei 4
Lift van
Belmagasság 3 m-nél alacsonyabb
Fűtés távfűtés
Légkondicionáló nincs
Rezsiköltség 15 000 Ft/hó
Akadálymentesített nem
Fürdő és WC egy helyiségben
Tájolás északnyugat
Kilátás utcai
Kertkapcsolatos nem
Tetőtér nem tetőtéri
Parkolás utca, közterület
Metró közeli, 27 m2-es, alacsony rezsiköltségű garzon eladó!

A Pöttyös utcai metrótól 1 perc sétára található ez a második emeleti lakás. Az ingatlan egy tágas, 16 m2-es szobával, egy kényelmes méretű fürdőszobával, illetve egy főzőfülkével rendelkezik. Ez a konyha inkább a megrendelt pizzák felszeleteléséhez kínál elegendő helyet, mint egy töltött káposzta elkészítéséhez. Jelenleg mindössze egy kétállású villanyrezsó az, amit hadba állíthatunk a sütés-főzés hadszínterén. Persze némi fantáziával átalakítható úgy is, hogy sokkal hatékonyabban kihasználható legyen a rendelkezésre álló tér.
A meleg vizet gázbojler állítja elő a fürdőszobában, amelyet észszerű lehet villanybojlerre cserélni. A mosógép a fürdőszobában helyezhető el, ebben a helyiségben található WC is.
A déldélnyugati fekvésű szoba ablaka korszerű hőszigetelő típusú; a redőny hasznos, ha árnyékolni szükséges a szobát a meleg évszakokban. A fekvésének köszönhetően egész szinte egész nap világos, hiszen délelőttől napnyugtáig besüt a nap az ablakon. Szemből semmi nem árnyékolja be a házat.
A lakást távfűtésű, és mivel minden oldalról lakások határolják, a külső közeggel érintkező fal vastag, a nyílászáró korszerű, ezért nagyon hatékony és olcsó a kifűtése.
A pincében egy tároló is tartozik a lakáshoz. A parkolást közterületen fizetős rendszerben, vagy őrzött parkolókban lehet megoldani.

Költségek
Méreteiből fakadóan a fenntartási költségei is alacsonyak; a közös költség 8.800 Ft, a távfűtés havi 5.400 Ft. A villany- és víz fogyasztás szerint fizetendő, a gáz kb. 3.000 Ft.

Környezet
A lakás környékén az infrastruktúra teljesen kiépített; gyalogosan is elérhető szupermarket, gyógyszertár, orvosi rendelő, Posta, éttermek, cukrászdák, bölcsőde, óvoda és iskolák is. 

Közlekedés
A 3-as metró a 1 percre elérhető sétával, illetve a 914, 950, 950A és 999 buszjáratok megállói egy kőhajításnyira vannak a lakástól.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 383 ···
Üzenetet küldök