Vonyarcvashegy, Zala megye

Eladó szálloda, hotel, panzió
Vonyarcvashegy, Zala megye
Ár
810 millió Ft
Alapterület
3511 m²
Azonosító: 32462193
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Kattintson az iroda (LEGJOBB BALATONI AJÁNLATOK!) összes hirdetéséhez
Kajdel Zsuzsanna
LEGJOBB BALATONI AJÁNLATOK!
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó szálloda, hotel, panzió

Légkondicionáló
nincs megadva

Leírás

A BALATON ÉSZAKI PARTJÁNAK NYUGATI FELÉN, VONYARCVASHEGY FREKVENTÁLT HELYÉN, A BALATON PARTJÁTÓL 100 M-RE, KIVÁLÓ ADOTTSÁGOKKAL RENDELKEZŐ 47 SZOBÁS SZÁLLODA, HOZZÁÉPÜLT WELLNESS RÉSZLEGGEL, SAJÁT ÉTTEREMMEL, SÖRÖZŐVEL, TOVÁBBI BŐVITÉSI LEHETŐSÉGGEL, ELADÓ!
A 7835 nm-es, körben bekeritett területen a hotel vendégei részére 50 gépkocsi részére parkoló áll rendelkezésre. A terület két utcáról könnyen megközelithető. A 47 szobából 43 balkonnal rendelkezik, 2-3 ágyas, pótágyazható szobáihoz zuhanyzós vagy fűrdőkádas fürdőszoba tartozik. Szobái, lifttel és lépcsőházon keresztül egyaránt megközelithetőek. Lakóegységei egyforma méretüek (28.1 nm.)
A 2008-ban hozzáépitett wellness részleg és a konditerem a szálló vendégei részére belső folyosón, a külső látogatóknak az utcai bejáraton keresztül közelithető meg. A wellness részlegben 11 x 5,5 x 1,5m fűthető medence, 2 db. 5-6személyes jakuzzi, 12 fős szauna merülő medencével, masszirozó programmal, fényterápia, ping-pong terem labdaadogató gépel + futópad, kapcsolódik hozzá 28 férőhelyes öltöző zuhanyzóval. Fedett 250 nm-es pihenő terasza déli fekvésű, napozó teraszáról a Balaton nyári forgataga látható. A település sokak által kedvelt strandja 200 m-en belül elérhető. A gyermekek számára játszószoba került kialakitásra a strandolásra nem alkalmas napokra.
A földszinten került kialakitásra a gépészet és a kazánház. Öt. gázkazán áll ( kettő folyamatosan működik, a többi tartalék) rendelkezésre a fűtés és a melegviz biztositására.
339nm-es étterme klímával ellátott, rendezvények lebonyolitására is alkalmas. Konyhája , kiszolgáló egységekkel együtt 250 nm, gépesitett de esztétikai felújitást igényel.
Adottságainál fogva a téli hónapok kihasználása több téli program biztositásával, megoldott. Hétvégeken disznótorral várják a csoportokat. Karnyújtásnyira a téli badacsonyi borvacsorák lehetősége és Héviz gyógyvize.
Érdeklődés esetén a teljes dokumentáció megtekinthető, illetve személyes találkozás esetén minden felmerülő kérdésre válaszolunk. A szálloda megvásárolható üzletrészként, illetve csak az épület, de akkor áfa fizetési kötelezettség van.
KOMOLY ÉRDEKLŐDÉS ESETÉN VÁRJA JELENTKEZÉSÉT AZ ORSZÁG LEGNAGYOBB ÉS LEGELISMERTEBB INGATLANKÖZVETITŐI HÁLÓZATA.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Kattintson az iroda (LEGJOBB BALATONI AJÁNLATOK!) összes hirdetéséhez
Kajdel Zsuzsanna
LEGJOBB BALATONI AJÁNLATOK!