Bezárás

Visonta, Heves megye

Eladó egyéb ipari ingatlan
Alapterület 900 m²
Telekterület 69 685 m²
Ár 300 millió Ft
  • Térkép
Kiss Anna
06 70 776 ···
Skyhold Ingatlan
Üzenetet küldök

Eladó egyéb ipari ingatlan

BEFEKTETŐK ÉS MAGÁNSZEMÉLYEK FIGYELMÉBE IS AJÁNLJUK!

Megvételre kínáljuk Heves megyében, az M3-as autópályától pár percnyire, Gyöngyös és Visonta között a 3-as főút melletti 7 hektáros területen elhelyezkedő, kitűnő adottságokkal rendelkező Borhy majort.

A Mátra szomszédságában található ősfás földterületen 2 építmény kapott helyet, egy 600 nm-es részben felújítandó, részben szerkezetkész gazdasági épület és egy közel 300 nm-es FELÚJÍTOTT, BERENDEZETT, GÉPESÍTETT lakóépület.

A gazdasági épület egy része jelenleg vágóhídként üzemel, de a földszinten található benne még 7 szoba, 8 raktárhelyiség, 2 fürdőszoba, az emeleten szerkezetkész állapotban további 3 szoba, alatta pedig egy pince.

A lakóépület teljesen felújított, hatalmas terasszal, körben tornáccal rendelkezik, kialakításra került benne 2 hálószoba, egy hatalmas, 85 nm-es nappali, külön konyha, egy sarokkádas és zuhanyzós fürdőszoba és egy tágas előszoba.

A víz, gáz és villany bevezetésre került, a főúttól aszfaltozott bekötőúton át juthatunk a területre. Kiváló lehetőség bármilyen létesítmény kialakítására, legyen szó gazdasági, ipari tevékenységről, turisztikai vagy egészségügyi szolgáltatásról, de akár magáncélra is ajánljuk!

Irányár: 300 millió HUF

Rugalmasan megtekinthető, megegyezés szerint költözhető!
Várom megtisztelő hívását a nap bármely szakában, valamint hétvégén is!

Érdeklődni: Kiss Anna, a fenti telefonszámon!

I also speak English.
Érdeklődők számára a közvetítés díjtalan!

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 776 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?