Bezárás

Visegrád, Gizellatelep

Eladó üdülőövezeti telek
Telekterület 5 884 m²
Ár 77 millió Ft
  • Térkép
Szekeres Klára
06 70 454 ···
Szekeres Klára
Üzenetet küldök

Eladó üdülőövezeti telek

Beépíthetőség 15 %
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany utcában
Víz utcában
Gáz nincs
Csatorna nincs
DUNAKANYAR EGYIK LEGSZEBB VÁROSÁBAN ÖRÖKPANORÁMÁS, NAGY MÉRETŰ TELEK ELADÓ!!!!

VISEGRÁD nem véletlenül népszerű sokak számára!!!! Itt mindent megtalál egy helyen: történelmi múltat, kitűnő és nagyon népszerű szállodákat, kiránduló helyeket, hajóállomást és egy élhető, szép várost. A hegyen élők a csendet és a kanyargó Duna csodálatos látványát tudhatják magukénak!

TELJES KÖZMŰHÁLÓZAT KIÉPÍTÉSE FOLYAMATBAN!!!!

AZ ELADÓ TELEK 5884 nm, de nem kell a méretétől megijedni, mivel a telek 60%-a erdő, így az nem beépíthető. A fennmaradó terület nagyon jó formájú és jól használható terület. Telken belül még nincs közmű, de nagy részük az utcáról bevezethető.
A telek ÜH-2 besorolás alá esik: létrehozható kereskedelmi, vendéglátó, szolgáltató épület az üdülőnépesség számára, kisebb jelentőségű sporttevékenység részére, mely nem zavarja a környék rendeltetésszerű használatát.
Szabadon álló építmény építhető 15%-os beépíthetőséggel, legkisebb kialakítható terület 700 nm, legnagyobb szintterületi mutató 0,2 %, építmény magasság 4,5 m. Igény esetén 880 nm-es tervdokumentáció rendelkezésre áll idősek otthonának megépítéséhez.

KIVÁLÓ BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG, MIVEL BUDAPESTTŐL 43 KM, ESZTERGOMTÓL PEDIG 20 KM-RE TALÁLHATÓ! Közel van Dobogókő, a Visegrádi hegység legmagasabb pontja. Egyes nézetek szerint itt található a Föld "szíve", mely az ott tartózkodók szervezetét feltölti energiával!!!
További információkért kérem keressen a megadott elérhetőségeimen! Köszönöm

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 2000 m2 feletti eladó telkek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 454 ···
Üzenetet küldök