VIII. kerület, Rákóczi út

Kiadó utcai bejáratos üzlethelyiség
VIII. kerület, Rákóczi út
Ár havonta
350 ezer Ft
Alapterület
61 m²
Azonosító: 32451560
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Kiadó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota
felújított
Építés éve
2020
Emelet
földszint
Légkondicionáló
van
Rezsiköltség
24 E Ft/hó
Költözhető
azonnal
Min. bérleti idő
12 hónap

Leírás

KIADÓ a VIII. kerületben, a Palotanegyedben egy /galériával együtt/ 61nm-es utcai bejárattal rendelkező klimatizált ÜZLETHELYISÉG! Az utcai szinten levő kirakat opcionális, elbontható más jellegű felhasználás esetén, a kirakat alapterületével együtt az alsó szint területe külön 41,6nm. A burkolat igényes márvány, a helyiség fekvése NY-i. A Rákóczi úton az Astoria felől a Blaha Lujza tér irányában haladva az ingatlan a jobb oldalon helyezkedik el.

A teljes belmagasság 5,45m! A fémszerkezeten álló fa galéria alatt levő belmagasság 2,54m, lépcső vezet fel elölről, és a galéria szintje is külön kültéri egységen keresztül klimatizált, ugyanakkor hátrafelé a belő udvar felé is ablakos. A lenti ügyféltér gipszkartonba ágyazott álmenyezettel rendelkezik, és spotlámpákkal megvilágított. Az ügyféltér hátsó sarkában /setup helyiség mögött/ kézmosó és külön WC található. Természetesen más jellegű felhasználás, és hosszabb távú bérlet esetén a tulajdonos rugalmassága miatt szabadon alakítható ki -könnyűszerkezetes megoldással- a beosztás.

A közös költség 13.500 Ft/hó, a fűtési költség jelenleg átalányban az üzletnek havi 10e Ft. Az üzlet azonnal birtokba vehető, 2 havi kaució és a tárgyhónap kifizetésével.

A bérleti díj 350.000 Ft/hó + rezsi.

Felmerült kérdés, vagy megtekintési szándék esetén hétköznap este 9-ig, de hétvégén is várom hívását!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel