VIII. kerület, Üllői út 14.

Kiadó utcai bejáratos üzlethelyiség
VIII. kerület, Üllői út 14.
Ár havonta
850 ezer Ft3 ezer €
Alapterület
300 m²
Azonosító: 31698370
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Kiadó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota
újszerű
Építés éve
2001 és 2010 között
Emelet
nincs megadva
Légkondicionáló
van
Rezsiköltség
nincs megadva
Költözhető
azonnal
Min. bérleti idő
12 hónap

Leírás

Az ingatlan a rendkívül impozáns Palotanegyedben, a Kálvin tér közvetlen közelében, a nemrégiben átadott Aldi áruház közvetlen szomszédságában, a Nemzeti Múzeumtól és a Vámház körúttól pár száz méterre helyezkedik el.

A gyönyörű, múlt században épült szecessziós épületben, egy utcai nagy üvegportállal rendelkező, összesen 294 nm-es nettó alapterületű, belső kétszintes, (nem pincehelyiség), a múltban egészség és szépségápolási tevékenységet folytató üzlethelyiség, melegkonyhai engedéllyel. Alkalmas lehet akár étteremnek vagy PUB-nak is.

A tevékenységi kör a jelenlegi formában tovább folytatható vagy bővíthető. Átalakítás nélkül, alkalmas akár magánorvosi szolgáltatás, fitneszterem, szépség és masszázsszalon, wellness szolgáltatások, nappali spa üzemeltetésre is. A kihasználhatóságnak csak a fantázia szabhat határt.

Az ingatlannak rendelkezik a ház belső udvarából nyíló személyzeti bejárattal is.

INGATLAN JELLEMZŐI:

Földszint: jelenleg előtér recepció, női-férfi öltöző, zuhanyzók, mellékhelyiségek, kozmetika, pedikűr, Finn szauna, gőzkabin, közös pihenő. Gazdasági bejárat, iroda, személyzeti öltöző, zuhanyzó, mellékhelyiség, teakonyha, raktár, szemétledobó.

Első emelet : pihenő egyben váró, 4 különnyíló kezelő, Török-fürdő, zuhanyzó, teakonyha.

Az ingatlan jelenlegi formája 2007-ben került kialakításra, időtálló minőségi anyagokból, magasfokú kivitelezési precízitással. A terek bővítése, átalakítása a jelenleg kialakított gipszkartonos térelválasztásnak köszönhetően, rendkívül egyszerűen kivitelezhető.

A nagy forgalmú utca zaja és hőmérséklete teljes mértékben kívül marad, a hő és hangszigetelt üvegezésnek köszönhetően.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély