Bezárás

8. kerület, Bacsó Béla utca

Kiadó utcai bejáratos üzlethelyiség
Alapterület 48 m²
Ár havonta 150 000 Ft
  • Térkép
Popovics József
06 70 313 ···
Immo1 - Almássy tér
Üzenetet küldök

Kiadó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota közepes állapotú
Építés éve 1950-1980 között
Emelet nincs megadva
Rezsiköltség nincs megadva
Költözhető azonnal
Min. bérleti idő nincs megadva
Remek elhelyezkedésű, felújított üzlethelyiség keres bérlőt hosszútávra!

A Blaha Lujza tér vonzáskörzetében kiadásra kínálunk egy frissen felújított 48 m2-es üzlethelyiséget.

Az üzlethelység a Blaha Lujza tértől 2 perc sétára található, így a város bármely részéről könnyen elérhető tömegközlekedéssel is. A közeljövőben fejlesztések várhatóak az utcában: egy 138 lakásos társasház építése, illetve egy hotel kialakítása már folyamatban van.

Az ingatlan kialakításának és elhelyezkedésének köszönhetően szinte bármilyen tevékenység folytatására alkalmas: akár szépségszalonnak, fénymásoló-, tetováló szalonnak, designereknek, varrodának, rendelőnek, kiskereskedelmi egységnek, kévézónak stb.

Az ingatlan szuterén, de bejárata és ablakai az utcára nyílnak és keleti fekvésének köszönhetően kifejezett jó a benapozottsága. Összközműves (víz, villany, gáz be van vezetve), a felújítás során egy zuhanyzó és egy külön WC is kialakításra került.

Szerencsére a tulajdonos nagyon rugalmas és hajlandó együtt működni a bérlőkkel további átalakítások tekintetében is. Van olyan munkálat, amit még azért nem készített el teljesen, hogy a bérlői igényekhez alakíthassa.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljeskörű és díjmentes hitel-ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Real Estate Solutions Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Real Estate Solutions Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 313 ···
Üzenetet küldök