Bezárás

8. kerület, Józsefváros – Csarnoknegyed

Kiadó irodahelyiség irodaházban
Alapterület 217 m²
Min. bérelhető 217 m²
3 790 € 1 391 082 Ft
  • Térkép
Kecskés László
06 30 389 ···
Gold House Ingatlan és Hitel Centrum
Üzenetet küldök

Kiadó irodahelyiség irodaházban

Energiatanúsítvány nincs megadva
Irodaház kategóriája A vagy A+
Emelet 7
Épület szintjei nincs megadva
Légkondicionáló van
Bútorozott nincs megadva
Költözhető azonnal
Min. bérleti idő 1 év
Üzemeltetési díj nincs megadva
Minimum bérelhető terület 217 m²
Tetőtér nincs megadva
Parkolás teremgarázs hely - bérelhető
Parkolóhely ára 45 000 Ft/hó
Rákóczi tér közelében frissen elkészült irodák és apartmanok kiadók, egy a legkorszerűbb technológiákkal felszerelt, minimalizált ökológiai lábnyommal működő, energiahatékony üzemelésű, 6 szintes kisállatbarát okos épületben.

Az épület egyesíti a munka-, az élet-, és az alkotótereket. A közösségi komplexum 30 - 1060 m2-ig kínál egyénre szabott, szolgáltatott irodákat; mini, midi és maxi méretű felszerelt, gépesített apartmanokat; egy kombinálható 265 m2-es, kertkapcsolatos rendezvényteret; míg a közösségi irodában közel 40 flexi és fix munkaállomás, közösségi eseményekre ideális kert és tetőterasz, valamint 3 további, coworking térből nyíló tárgyaló is rendelkezésre áll kulturális, kreatív vagy üzleti álmok megvalósításához.

A világos, benapozott terekkel rendelkező, design-érzékeny, kortárs szellemű kialakítás hozzájárul egy inspiráló és produktív munkahely megteremtéséhez a 8. kerület egyre vibrálóbb szívében, a Rákóczi tér tőszomszédságában.

A közelben: 4-6-os villamos, 4-es metró, trolibusz. MOL Bubi állomás pár méterre, biciklitároló az épületben. Autóval érkezők számára mélygarázs bérelhető (45 000 Ft/hó).

Stúdiótól akár teljes szintek kombinálásáig, találd meg új irodádat!

MIDI STÚDIÓ | 78 m2 | 1.470 EUR + áfa / hó
Ebben a 2 térből álló, utcafronti irodában, premier plánban élvezheted az épület izgalmas homlokzati elemeinek extrém játékát. A 16 m2-es teraszon, fürdőn és mosdón kívül tartozik hozzá egy, közvetlenül az iroda mellett található, a szint többi bérlőivel közös, zárható tárolóhelyiség is a rollerek, akták vagy a kertibútor számára, és opcionálisan konyha is kialakítható.

MAXI STÚDIÓ | 95 m2 | 1.784 EUR + áfa / hó
Ez a csendes és világos, 2 szobával rendelkező privát kisiroda tágas, 20 m2-es teraszával a belső, zöld udvarra néz. A fürdőn és mosdón kívül tartozik hozzá egy, közvetlenül az iroda mellett található, a másik 2 iroda bérlőivel közös, zárható tárolóhelyiség is a biciklik, dossziék vagy tetszőleges, egyéb kacatok számára, és opcionálisan saját konyha is kialakítható.

PENTHOUSE IRODA | 217 m2 | 3.790 EUR + áfa / hó
A közösségi komplexum legfelső emeletén található kortárs design penthouse iroda 3 különnyíló helyiséggel, 2 fürdőszobával és egy tágas, világos, open-plan konyha- és élettérrel összesen 130 m2-rel rendelkezik. Az életteret kibővítve egy exkluzív, 72 m2-es Budai nézetű tetőterasz és egy 20 m2-es belső kertre néző loggia is tartozik az ingatlanhoz.

Minimum bérleti idő:
1 év / bútorozatlan standard iroda
2 év / szolgáltatott iroda

A feltüntetett összeg nettó ár, az üzemeltetési költséget tartalmazza.

Személyes bejárás alkalmával is örömmel megmutatjuk a szóban forgó irodákat.

Azonnal költözhető

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal!

Kapcsolat a hirdetővel

Gold House Ingatlan és Hitel Centrum
Az iroda összes hirdetése
06 30 389 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?