VIII. kerület, Kálvin tér

Kiadó egyéb ipari ingatlan
VIII. kerület, Kálvin tér
Ár havonta
1,1 millió Ft
Alapterület
294 m²
Telekterület
1 m²
Közvetítői azonosító: COM UZ012405
Azonosító: 31820708
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Kattintson az iroda (Otthon Centrum - Városmajor I.) összes hirdetéséhez
Zeffer Csilla
Otthon Centrum - Városmajor I.
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Kiadó egyéb ipari ingatlan

Költözhető
azonnal
Min. bérleti idő
12 hónap

Leírás

Az ingatlan a rendkívül impozáns Palotanegyedben, a Kálvin tér mellett, a nemrégiben átadott Aldi áruház közelében, a Nemzeti Múzeumtól és a Vámház körúttól pár száz méterre helyezkedik el.

A gyönyörű, múlt században épült szecessziós épületben, egy utcai nagy üvegportállal rendelkező, összesen 294 nm-es nettó alapterületű, belső kétszintes, (nem pincehelyiség), a múltban egészség és szépségápolási tevékenységet folytató üzlethelyiség, melegkonyhai engedéllyel. Alkalmas lehet akár étteremnek vagy PUB-nak is, de iroda, hostel, bemutatóterem, szervíz, galéria, ügyvédi iroda...stb részére is remek választás

A tevékenységi kör a jelenlegi formában tovább folytatható vagy bővíthető. Átalakítás nélkül, alkalmas akár magánorvosi szolgáltatás, fitneszterem, szépség és masszázsszalon, wellness szolgáltatások, nappali spa üzemeltetésre is. A kihasználhatóságnak csak a fantázia szabhat határt.

Az ingatlannak rendelkezik a ház belső udvarából nyíló személyzeti bejárattal is.

INGATLAN JELLEMZŐI:

Földszint: jelenleg előtér recepció, nagy üveg portállal, női-férfi öltöző, zuhanyzók, mellékhelyiségek, kozmetika, pedikűr, Finn szauna, gőzkabin, közös pihenő. Gazdasági bejárat, iroda, személyzeti öltöző, zuhanyzó, mellékhelyiség, teakonyha, raktár, szemétledobó.

Első emelet : pihenő egyben váró, 7 különnyíló kezelő, mind vizesblokkal(!) Török-fürdő, zuhanyzó, teakonyha.

Az ingatlan jelenlegi formája 2007-ben került kialakításra, időtálló minőségi anyagokból, magasfokú kivitelezési precizitással. A terek bővítése, átalakítása a jelenleg kialakított gipszkartonos térelválasztásnak köszönhetően, rendkívül egyszerűen kivitelezhető.

A nagy forgalmú utca zaja és hőmérséklete teljes mértékben kívül marad, a hő és hangszigetelt üvegezésnek köszönhetően. Modern gépészet, központi fűtés és hűtés! (minden helyiség klimatizált.)

Közelben szinte minden tömegközlekedési eszköz elérhető!
Világvárosi környezetben, azonnal birtokba vehető!

Referencia szám: UZ012405
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Kattintson az iroda (Otthon Centrum - Városmajor I.) összes hirdetéséhez
Zeffer Csilla
Otthon Centrum - Városmajor I.