VIII. kerület, Rákóczi út 57. Eladó étterem, vendéglő
Alapterület 100 m2
Azonosító: 32283504
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Ingatlanközvetítők megkeresését is szívesen fogadom!
phone +36 30 460
Eladó étterem, vendéglő
Légkondicionáló van
Energiatanúsítvány nincs megadva
Légkondicionáló van
Energiatanúsítvány nincs megadva
Leírás

Rákóczi 57-ben, a helyiség bejárata a Lutherház oldalából van, a saroktól 50 méterre, melegkonyhás pizzéria eladó. A helyiség földszinti és tulajdonjog.
Más portálon képekkel hirdetem. A ház udvarán hatalmas templom restaurálás, beruházás kezdődik, ami várhatóan 3 éven át tart és egy vendégkört biztosíthat hozzáértő szakembernek.
Az étterem 27 évig működött, pékségnek, cukrászdának vagy bisztrónak is kiváló. Az ingatlan kialakítása a mai kornak megfelelő, nagy portálos, jó állapotú, napfényes, klímás, cirkófűtéses. A konyha felszerelése rozsdamentes, HCCP előírásainak megfelelő. Van személyzeti fürdő és öltöző.
Gazdasági bejárata van a ház udvaráról. Az étterem ablaka feltolható, ablakon át történő árusítás biztosított. Minden engedéllyel rendelkezik, azonnal nyitható. Jelentkezést emailben várok, visszahívom. A ház fele Rbmb. 2 lakásra is feloszthatja, bejárata az udvarról is van.

Tovább olvasom expand_more
Térkép VIII. kerület, Rákóczi út 57.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 460
Ez is érdekelhet
© ingatlan.com - 1999 - 2022 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch