Bezárás

8. kerület, Bíró Lajos utca

Eladó étterem, vendéglő...
Alapterület 62 m²
Ár 49,9 millió Ft
  • Térkép
Demény Balázs
06 30 919 ···
Álomból Otthon
Üzenetet küldök

Eladó étterem, vendéglő...

Légkondicionáló van
Szecessziós környezetben, Józsefváros ,Tisztviselőtelepen üzlethelyiség, vendéglő eladó.

A kisvendéglőt 1979 ben nyitották, azóta egy család tulajdonában van, ők üzemeltették, míg nemrég külföldre költöztek.
Rengeteg új lehetőséget rejt magában, akár mint ismételt vendéglőkénti újragondolásában, távolkeleti gasztro bisztro lehetősége vagy akár pizza készítés/házhozszállítás vonatkozásában.
Szemben vele egy 50 lakásos luxus társasház épül, de a szomszédban irodaépületek sokasága, a volt Ganz- Józsefvárosi Kínai piac napi több ezer dolgozója, vásárlója, mind, mind kiaknázatlan lehetőséget rejt magában.
Ezen kívül szintén kényelmes távolságra az új Közszolgálati egyetem, Fradi város-Groupama aréna, volánbusz és nemzetközi buszvégállomás.

Természetesen átalakítás után bármilyen más tevékenység is bele álmodható, mint például könyvelő iroda, ügyvédi iroda, fogorvosi rendelő...stb, stb.

62 nm2, alatta 15 nm2 pince, ami külön a lépcsőházból megközelíthető.

Aki ismeri tudja, hogy a Tisztviselőtelep egy zöld oázis a város szívében. Csodálatos szecessziós környezetben. Mivel az üzlethelyiség 100 méterre van a Könyves Kálmán körúttól, így kék metróval vagy az  1 es villamossal 5-5 perc kényelmes  sétával megközelíthető.
Előtte parkolni lehet, de, ha valaki -tulajdonos- szeretne mellé egy saját garázst, tud hozzá vásárolni, rögtön az épület mellet.
Ez NEM tartozik bele a vételárba, KÜLÖN lehet megvásárolni, ára 5 Millió Ft

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 919 ···
Üzenetet küldök