Bezárás

8. kerület, Corvin köz

Egyéb vendéglátó egység bérleti joga átadó
Alapterület 110 m²
44 580 € 15,99 millió Ft
  • Térkép
Kiss Ferenc Gábor
06 20 324 ···
GDN Ingatlanhálózat
Üzenetet küldök

Egyéb vendéglátó egység bérleti joga átadó

Átadásra kínálom a Corvin mozi épületében elhelyezkedő, 64 nm-es, jelenleg kávézóként üzemelő, üzlethelyiség bérleti jogát.

A felújított helyiséget, színvonalas, családias, hangulatos belső tér jellemzi. Továbbá lehetőség van terasz kialakítására is (kb. 40 fő), mely autós forgalomtól mentes.

Az üzlethelyiség forgalmas csomópontnál, a Corvin közben, a József körúton, a 4-6-os villamosmegállónál, a megújuló M3-as metrómegálló közelében helyezkedik el. Nagy átmenő gyalogosforgalom jellemzi, a Corvin Pláza és a Corvin sétány közelsége miatt.

A forgalom jól kalkulálható, stabil vendégkörből adódik, ami 3 lábon áll. A mozi vendégek, a törzsvendégek, és a turisták/ betérő vendégek.

A Corvin mozi színvonalas belső rendezvények színhelye: pl.magyar filmhetek, premierek, ősbemutatók, céges rendezvények.

A berendezési tárgyak, gépek, külön megállapodás szerint átvehetők.

BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.

Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.

Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, további információkért hívjon bizalommal!

KF

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 324 ···
Üzenetet küldök