Bezárás

8. kerület, Krúdy utca

Eladó egyéb vendéglátó egység
Alapterület 145 m²
Ár 110 millió Ft
  • Térkép
Beleznay Zsolt
06 70 617 ···

Eladó egyéb vendéglátó egység

Légkondicionáló van
SZÉP BORBÁR ELADÓ A PALOTANEGYEDBEN!

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az 8 kerületben, a Palotanegyedben, a Krúdy Gyula utcában található. Tömegközlekedés rendben van, hiszen az 4-es és 6-os villamosok megállója 2 percen belül találhatóak, de Kálvin téri 3-as és 4-es metró is gyalogosan 4-5 perces séta…

A BOROZÓ JELLEMZŐI:
Az összesen 145 nm alapterületű, jól működő Borbár utcai bejárattal, valamint 36 fő vendéget leültethető terasszal rendelkezik! Az épület külső homlokzatát 2016-ban teljesen felújították. 1993 óta folyamatosan üzemel a bár. Befogadóképessége az üzletnek: Az üzleten belül 70 fő, tavasztól őszig pedig a teraszon 36 további vendég kaphat helyet. A kinti terasz remek vendégcsalogató, hiszen egy sétálóutcán található. Budapest egyik legszebb részén, remek befektetési lehetőség!!!

AZ ÜZLET MÉRETEI:
Az ÜZLET méretei az alaprajzon láthatóak.

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A Borbár megfelelő hőmérsékletéről egy hűtő-fűtő légtechnika gondoskodik. Nagyteljesítményű elszívók, légkondicionálók kerültek beépítésre, amelyek a ház tetejére kerültek felvezetésre! Riasztó-és kamerarendszer került kiépítésre. A Borbár a mai szabályoknak teljes mértékben megfelel, minden engedéllyel rendelkezik.

TÁROLÓ:
Természetesen rendelkezésre állnak megfelelő helyek erre a célra.

PARKOLÁS:
A parkolás utcán, közterületen megoldható. A környék fizetőövezet.

IRÁNYÁRA: 110 MFt

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 120-149 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 617 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?