VIII. kerület, Józsefváros - Csarnoknegyed Eladó szálloda, hotel, panzió
Alapterület 3159 m2
Azonosító: 33632015
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 355
print Nyomtatás visibility_off Megjelenítés Elrejtés warning Hiba jelzése
Eladó szálloda, hotel, panzió
Légkondicionáló nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Légkondicionáló nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Leírás

!!! BEFEKTETŐK, INGATLAN FEJLESZTŐK FIGYELEM !!!

APARTMANHOTELNEK ALKALMAS ÉPÜLET ELADÓ A VIII. KERÜLETBEN. EGYEDI, REMEK, ÉRTÉKÁLLÓ BEFEKTETÉS !!! 8. KERÜLET FREKVENTÁLT RÉSZÉN, A JÓZSEF KÖRÚT VONZÁSKÖRZETÉBEN A RÁKÓCZI TÉRNÉL ELADÓ ÉPÜLET, EREDETILEG HOTELNEK SZÁNT INGATLAN!

--- AZ ÁR IRÁNYÁR! ! NÉZZE MEG, TEGYEN AJÁNLATOT! ---

Az épület zárt sorúan helyezkedik el a telken, a pinceszinten és a földszinten teljesen beépült az építési terület, az emeleti szinteken két kis belső udvar lett kialakítva.

A tervezett épület 3 pinceszintes + földszint + 7 emeletes, magas-tetős kialakítású. Az épület építménymagassága 24,414 m. A 3 db pinceszint megközelítését gépkocsival, autólifttel tervezték, a födémáttöréseit kihagyták és vasbeton körítő falát megépítették.

A 3 pinceszinten a teremgarázs ÖSSZESEN 21 db gépkocsi tárolására alkalmas. A földszintről indul a második lépcsőház az emeleti szintek felé. A földszint monolit vasbeton tartószerkezetű. Az általános emeleti szinteken (1-6) az ugyancsak monolit vasbeton tartószerkezet készen van. Az emeleti szintek a két lépcsőházon és a liften keresztül közelíthetők meg.

A 6 emeletnél az utca felé már tető van kialakítva. A 7. emelet az utca felé tetőtéri szint, a belső udvarok felé teljes szint. A 7. emelet felett három gépészeti felépítmény épült meg. A közművek már be vannak vezetve, új tulajdonosa eldöntheti, hogy mit szeretne kialakítani belőle, akár teljes-értékű lakásokat egy - egy szinten vagy külön szobákat vizesblokkal rövid távú kiadásra, esetleg hotelnek / szállónak, gyógyászati központnak, cég központnak, iroda háznak is tökéletes választás. - Telek területe: 379,00 m2 - Övezeti besorolás: VK-VIII-1

- Épület össz. nettó alapterülete 3158,89 m2 Az épület rugalmasan megtekinthető reggel 9 és este 6 között a hét bármely napján.

--- AZ ÁR IRÁNYÁR! ! NÉZZE MEG, TEGYEN AJÁNLATOT! ---

Köszönöm megtisztelő figyelmét. Amennyiben jelenlegi ingatlana értékesítésében is segítségére lehetek, illetve az OTP teljes kínálatával kapcsolatban kérem forduljon hozzám bizalommal. Ha felkeltettem érdeklődését, ne habozzon keresni a hét bármely napján reggel 9 és este 9 között. Ügyfeleinknek minden szolgáltatásunk (valóban) díjmentes, akár ingatlanokkal kapcsolatban, akár hitelügyintézés, CSOK, Babaváró vagy bármilyen pénzügyi tanácsadásban örömmel állunk rendelkezésére.

Referenciaszám: M232759

Tovább olvasom expand_more
Térkép VIII. kerület, Józsefváros - Csarnoknegyed
BKK megállók a közelben
Metró
Éjszakai
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 474,83 ezer Ft/m²
VIII. kerület 1,68 millió Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 355 Felfedés
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch