VIII. kerület, Mária utca 56. Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Alapterület 242 m2
Azonosító: 32959504
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 70 635
Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve nincs megadva
Emelet nincs megadva
Légkondicionáló van
Rezsiköltség 40 M Ft/hó
Energiatanúsítvány nincs megadva
Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve nincs megadva
Emelet nincs megadva
Légkondicionáló van
Rezsiköltség 40 M Ft/hó
Energiatanúsítvány nincs megadva
Leírás

Kiadó egy 2 szintes, 3 bejárattal rendelkező, jó elosztású 242nm-es üzlethelyiség a Mária utca 56. szám alatti épületben. Az ingatlan a Corvin-negyedben található, pár lépésre a 4-6-os villamos és 3-as metró megállójától.

LOKÁCIÓ

A Corvin-negyed környéke forgalmas és kiváló infrastruktúra jellemzi. Itt található a 4-6 villamos és a felújítás végefelé haladó 3-as metró állomása is. 2013 óta 22 hektárnyi területén zajlott Közép-Európa legnagyobb belváros megújítási programja. A Corvin Pláza és amögött kiépült, magas irodaházak, lakóparkok szegélyezik mostanra. A projekt többek között a környék megújítására és annak fellendítésére irányult. Az üzlet közvetlen szomszédja a Semmelweis egyetem és annak a szemészeti klinikája. Pár lépéssel arrébb pedig a jelenleg is felújítás alatt lévő Iparművészeti Múzeum, amely megnyitásával további forgalom bővülés várható a környéken.

ÜZLET

Az üzlethelyiség 3 közvetlen bejárattal és 14 méter széles üvegportállal rendelkezik. 2 szintes, egy földszint és egy pince helyiségből áll.

A földszint (107nm) jelenleg 2 részre van osztva funkcióját tekintve. A jobb szélső egy kisboltként üzemel, ahol melegitalt, üdítőket, melegszendvicseket, édességeket és ehhez hasonlókat értékesítenek. Idejárnak jelenleg is a szemközti Semmelweis szemészeti klinikáról vásárolni a betegek és az ott dolgozók. Az intézet munkatársai folyamatosan ideterelik az érdeklődőket, ajánlott megtartani ezt a funkcióját az üzletrésznek.

A nagyobbik része a földszintnek egy szépségápolási üzlet, amelyben helyett kapott egy vendégtér is.
A pince (116nm) gipszkarton-fallal ketté lett választva, nagyobbik része raktárként, kisebbik pedig irodaként funkcionál. Mind az alsó, mind a felső rész jó állapotban van.

Az ingatlan fel van szerelve:
-3db split klímával
-riasztóval
-biztonsági kamerákkal

A közösköltség 176e Ft/hó, amely fedezi már a fűtést és a vízhasználat költségeit.
A társasházban 25%-os szavazati aránnyal rendelkezik az 1/1-es tulajdonosa az ingatlannak.

Az üzlethelyiséget bármikor, kényelmesen megtekintheti online, 360 virtuális sétánkon, illetve további információkért és a megtekintéssel kapcsolatban kérem keressen bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.

Köszönöm a megtisztelő figyelmét!
Bodrogközi Gábor & Schmidt David – Tanácsadók – RE/MAX Central

Tovább olvasom expand_more
Térkép VIII. kerület, Mária utca 56.
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 640,50 ezer Ft/m²
VIII. kerület 742,57 ezer Ft/m²
Ez az ingatlan 640,50 ezer Ft/m²
VIII. kerület 742,57 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 200-299 m² közötti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó üzlethelyiségek ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 635
© ingatlan.com - 1999 - 2022 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch