VIII. kerület, Bacsó Béla utca

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
VIII. kerület, Bacsó Béla utca
Ár
12,7 millió Ft
Alapterület
52 m²
Azonosító: 31894413
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota
felújítandó
Építés éve
nincs megadva
Emelet
szuterén
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva

Leírás

KITŰNŐ LEHETŐSÉG BEFEKTETŐKNEK! AZ ÜZLETHELYSÉG BÉRLŐVEL EGYÜTT ELADÓ!

A Blaha Lujza tértől egy saroknyira, a Bacsó Béla utcában kínálok eladásra egy 52 nm-es felújítandó, félszuterén üzlethelységet, hozzá tartozó 18 nm-es saját tárolóval a padláson.


A boltíves vakolatlan téglafal mediterrán stílusú helyhez kíváló lehet! Az üzlet még hátrafelé 30 nm-el bővíthető. Víz,csatorna és áram / 3fázis / kiépítésre került. Van saját villanyóra és vízóra, a közös költség 21000 Ft. Kéménnyel is rendelkezik, így lehetőség van a gázra csatlakozni és cirko is beépíthető.


A ház a közeljövőben szigetelve lesz, ez növeli az üzlet értékét is!


A környék hamarosan teljesen megújul! Az utcában az üzlethelységtől pár méterre a Cordia Zrt. épít egy 138 lakásos társasházat, melyben csak külföldieknek kínálnak lakásokat és itt nyílik egy új 4 csillagos szálloda is a Grand Hotel Savoy!


A helység többféle üzleti tevékenység megvalósítására alkalmas de az utcában folyó nagy beruházásokat figyelembe véve a legjobban olyan hely kialakítására ajánlanám ami a hazánkba látogató vagy itt élő külföldieknek is érdekes lehet! Ezen kívül, raktárnak, átvételi pontnak, szépségszalonnak, élelmiszerüzletnek egyaránt alkalmas.Ha kérdése van,szívesen megtekintené hívjon bizalommal akár hétvégén is! Nézze meg,tegyen egy ajánlatot!

Amennyiben hitelre van szüksége díjmentes tanácsadással és ügyintézéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk!.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel