VIII. kerület, Bacsó Béla utca

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
VIII. kerület, Bacsó Béla utca
Ár
18,3 millió Ft
Alapterület
51 m²
Azonosító: 31894392
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota
felújítandó
Építés éve
nincs megadva
Emelet
szuterén
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva

Leírás

A Blaha Lujza tér szomszédságában a Bacsó Béla utcában kínálok eladásra egy valóságban 51 nm-es a tulajdoni lapon 47 négyzetméteresként feltüntett felújítandó félszuterén üzlethelységet.


A világos 3 méteres ablakkal rendelkező helység bejárata az utcáról nyílik,de a későbbiekben kisebb átalakítás fog történni a házban, a bejárati ajtaját előrébb fogják hozni és így megoldható lesz a házból való megközelítése is. Ezáltal el lehet gondolkodni az üzlet lakássá alakításán. A belmagasság 270 cm. Víz, villany, csatorna ki van alakítva, a falak frissen festettek. Fürdő, wc szintén megtalálható a helységben, de az direkt nincs felújítva mert az üzlet majdani tevékenységétől függ,hogy hogyan kell kialakítani. Saját kéménnyel rendelkezik, a gázra lehet csatlakozni, cirkót ki lehet építeni. A közös költség 10000 Ft. Az üzlethez tartozik közvetlen előtte egy kis terület ahol akár terasz is kialakítható, illetve parkolásra is tökéletes.

A társasház melyben az ingatlan megtalálható jó állapotú.

Az üzletben akár vendéglátóegység is kialakítható,de tökéletes választás lehet szépségszalonoknak, masszázsszalonnak, élelmiszerüzletnek, ajándékboltnak, utazási irodának,műhelynek és még számtalan tevékenységre.

A KÖRNYÉK HAMAROSAN TELJESEN MEGÚJUL!

Az utcában az az ingatlantól pár méterre a Cordia Zrt 138 lakásos társasházat épít,melyben külföldiek számára értékesítenek lakásokat és itt nyílik rövidesen egy 4 csillagos szálloda is a Grand Hotel Savoy!

A jövőben megjelenő új lakók és a hotel vendégei biztos vendégkört jelenthetnek egy jól megválasztott tevékenységet folytató üzletnek!

BEFEKTETŐK FIGYELMÉBE IS KIFEJEZETTEN AJÁNLOTT A NAGYON JÓ ÉVES HOZAM MIATT !
Lépj kapcsolatba a hirdetővel