Bezárás

Új lakás vásárlásán gondolkodsz?

Az otthonod már épül!

Add meg nekünk az email címed, és mi értesítünk az új lakóparkokról, és hasznos tanácsokkal látunk el a témában.

Bezárás

8. kerület, Magdolna Ház

Új építésű lakás lakóparkban
Új építésű
Alapterület 44 m²
Szobák száma 2
Ár 36,11 millió Ft
  • Térkép
Magdolna Ház Értékesítés
06 70 621 ···
Magdolna Ház Értékesítés

Új építésű lakás lakóparkban

Lakópark neve Magdolna Ház
Ingatlan állapota új építésű
Építés éve 2021
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet 1
Épület szintjei 6
Lift van
Belmagasság 3 m-nél alacsonyabb
Fűtés hőszivattyú
Légkondicionáló van
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC egy helyiségben
Tájolás északkelet
Kilátás utcai
Erkély 9.5 m²
Kertkapcsolatos nem
Tetőtér nem tetőtéri
Parkolás teremgarázs hely - megvásárolható
Parkolóhely ára 4 M Ft

Magdolna ház részletei

Magdolna ház
Átadás: 2021. jan.
Lakások száma: 45 db
Szobák száma: 2-5 db
Ár: 30-89 millió Ft
Alapterület: 41-137 m²
Megnézem a lakópark honlapját
Eladó lakások közvetlenül a beruházótól előértékesítési áron 2020. IV. negyedévi átadással!

Vásároljon 2019-es árakon! Lakásaink 5% ÁFÁ-t tartalmaznak!

Cégünk legújabb, magas minőségi színvonalú lakóépület fejlesztése a Magdolna Ház, a VIII. kerület gyorsan fejlődő részében a Magdolna utca 38. szám alatt található. Az épület tervezésénél fő szempont volt, hogy jó elosztású, világos belső terek jöjjenek létre, így olyan modern lakóterek valósulhatnak meg, melyek a mai elvárásoknak maximálisan megfelelnek.

Társaságunk, a Wesselton Kft. egy magyar tulajdonú, biztos tőkeháttérrel rendelkező, ingatlanok fejlesztésére specializálódott cég. A Cég tulajdonosai 1999. óta, 20 éve vannak jelen az ingatlanpiacon, ezalatt több mint 850 lakás átadására került sor Budapesten és Ausztriában egyaránt.

A társasházban különböző méretű, elosztású, 40m2-től induló, 2-5 szobás, világos, erkélyes lakások kapnak helyet, melyekhez opcionálisan parkoló is tartozik, amely 4.500.000 Ft-ért megvásárolható.
Az átgondolt és körültekintő tervezésnek köszönhetően a lakások nagy üvegfelületekkel és háromrétegű nyílászárókkal rendelkeznek.

Társasház építési projektünk célja alacsony fenntartási költségű, élhető lakások kialakítása a lakásvásárlók számára elérhető áron.

A Magdolna Ház elhelyezkedése a Lujza utca és a Magdolna utca sarkán a Teleki tér közelében található, számos tömegközlekedési eszköz közvetlen közlében. Az M2-es és az M4-es metrók 10 perc sétatávolságon belül érhetőek el. A 300 méterre lévő teleki téri piac a bevásárlás gyors lebonyolítását teszi lehetővé. A közelben benzinkút, orvosi rendelő és kórház is található.

Minden korosztály számára kiváló választás, akár diákoknak, a közelben lévő oktatási intézmények miatt, a belvárosi nyüzsgést kedvelőknek, családosoknak és befektetőknek is.

Egyetemek a közelben:
oÓbudai Egyetem- Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar
oNemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar
oÓbudai Egyetem- Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kar
oSemmelweis Egyetem
oEötvös Loránd Tudományegyetem
oPázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológiai és Bionikai Kar

Egy épület felépítése az üres telektől indulva hosszú folyamat. A tervezői és kivitelezői munka sok munkatársunk több éves szakmai tapasztalatán alapul, ezáltal jól átgondolt, minőségi eredmény születik. A ház - központi megoldásainak köszönhetően - energiatakarékosan és környezettudatosan üzemel, mely a maximális komfortot költségtakarékosan biztosítja lakóinak. Az egyes életterek kialakítása is a magas minőség és a tudatosság jegyében történik.
A társasház és a lakások számos előnyei ellenére a Magdolna Ház árai kedvezőbbek a környékbeli új építésű ingatlanok áraitól.

Átadás: 2020. IV. negyedév.


Műszaki, értékesítési és minden további információért hívja bizalommal értékesítési kollégánkat!


85%-OS KÉSZÜLTSÉGI ÁLLAPOT, LAKÁSAINK RUGALMASAN MEGTEKINTHETŐK!

Környezetbarát, alacsony fenntartási költségű lakások közvetlenül a beruházótól előértékesítési áron, 2021. januári átadással, már 687 ezres négyzetméterártól!

Cégünk legújabb, magas minőségű lakóépület-fejlesztése a Magdolna Ház, a VIII. kerület gyorsan fejlődő negyedében, a Magdolna utca 38. szám alatt található. Az épület tervezésénél fő szempont volt, hogy JÓ ELOSZTÁSÚ, VILÁGOS belső terek jöjjenek létre, ezáltal modern lakóterek valósulhatnak meg, a mai elvárásoknak maximálisan eleget téve.

Társaságunk, a Wesselton Kft. egy magyar tulajdonú, biztos tőkeháttérrel rendelkező, ingatlanok fejlesztésére specializálódott cég. Vezetői 1999. óta, több mint 20 éve vannak jelen az ingatlanpiacon, ezalatt több mint 850 lakás átadására került sor Budapesten és Ausztriában egyaránt.

A társasházban különböző méretű, elosztású, 40m2-től induló, 2-5 szobás, világos, erkélyes lakások kapnak helyet, melyekhez pinceszinten autóbeálló is tartozik. Ezek 4.500.000 Ft-ért opcionálisan megvásárolhatók.

Az épület tervezésekor legfontosabb célkitűzésünk az volt, hogy alacsony fenntartási költségű, élhető lakásokat alakítsunk ki elérhető áron.

A beruházás a Lujza utca és a Magdolna utca sarkán, a Teleki térnél található, számos tömegközlekedési eszköz közvetlen közelében. Az M2-es és az M4-es metróvonalak 10 perc sétatávolságon belül elérhetők, a belvárosba tartó 99-es buszjárat megállója is csak néhány méter. Az utca végén elhelyezkedő Teleki téri Piac széles kínálata megkönnyíti a mindennapos bevásárlást. Pár lépésre benzinkút, patika, éjjel-nappal nyitva tartó kisboltok, éttermek és kávézók.

Minden korosztály számára jó választás, akár diákoknak, a közelben lévő oktatási intézmények miatt, a belvárosi nyüzsgést kedvelőknek, családosoknak és befektetőknek is.

Egyetemek a közelben:
- Óbudai Egyetem- Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar
- Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar
- Óbudai Egyetem- Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kar
- Semmelweis Egyetem
- Eötvös Loránd Tudományegyetem
- Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológiai és Bionikai Kar

Egy épület felépítése az üres telektől indulva hosszú folyamat. A tervezői és kivitelezői munka sok munkatársunk több éves szakmai tapasztalatán alapul, ezáltal jól átgondolt, minőségi eredmény születik. A ház - központi megoldásainak köszönhetően - energiatakarékosan és környezettudatosan üzemel, mely a maximális komfortot költségtakarékosan biztosítja lakóinak. Az életterek kialakítása a magas minőség és a tudatosság jegyében történt. Az átgondolt és körültekintő tervezésnek köszönhetően a lakások nagy üvegfelületekkel és háromrétegű nyílászárókkal rendelkeznek.

A társasház és a lakások számos előnye ellenére a Magdolna Ház árai kedvezőbbek a környékbeli új építésű ingatlanok árainál.

Műszaki átadás: 2021. január

További információért hívja bizalommal értékesítési kollégánkat!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 40-79 m2 közötti, új építésű, újszerű eladó téglalakások ára alapján számoltuk ki. A lakások m2 árába az alapterületen kívül az erkély 50%-át is beleszámítjuk.

Kapcsolat a hirdetővel

Magdolna Ház Értékesítés
Megnézem a lakópark honlapját
06 70 621 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?