VIII. kerület, Bíró Lajos utca

Eladó egyéb iroda
VIII. kerület, Bíró Lajos utca
Alapterület
75 m²
Azonosító: 31723214
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó egyéb iroda

Ingatlan állapota
nincs megadva
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Emelet
földszint
Épület szintjei
6
Légkondicionáló
nincs megadva
Üzemeltetési díj
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Tetőtér
nincs megadva
Parkolás
teremgarázs hely - megvásárolható
Parkolóhely ára
4 000 000 Ft

Leírás

VIII. kerület Tisztviselőtelepen, Bíró Lajos utcában, kiváló közlekedéssel liftes, 59 lakásos, új építésű társasházban A++ energetikai besorolású, hőszivattyús hűtés-fűtéssel, alacsony rezsijű, magas színvonalú, minőségi okos lakások és irodák eladók.

25 éves tapasztalattal, számos referenciával rendelkező beruházó építi az ingatlant. A lakások térszervezése nagyon praktikus, ügyelve a mai igényekre, maximális térkihasználás. Legkorszerűbb fűtési rendszer, hőszivattyú, beltéri hűtő-fűtő egység, mely megszűri a baktériumokat, szűrője nem igényel cserét, könnyen tisztítható, minimális költséggel üzemeltethető. Magas műszaki tartalom, választható burkolatok, beltéri ajtók, szaniterek, kulcsrakész átadás 2021. nyár.
Irodák szerkezetkész állapotban kerülnek átadásra

Teremgarázs hely 3.980.000,-Ft.

Kedvező ügyvédi költség!

Iroda 1. (szerkezetkész) 75m2, ÉNY, 56.257.500,-Ft. (nettó ár)

Finanszírozás:
Az ingatlan, banki finanszírozással is megvásárolható.
Várjuk kedves ügyfeleinket ingyenes hiteltanácsadásra.

Környék:
100 méterre található a Népliget, Budapest legnagyobb közparkja, melynek sport-, és rekreációs célú megújulásáról -”Fradiváros” néven - már született kormányzati döntés. A tervek szerint, a meglévő sport komplexumok felújítása mellett nyitott-, és fedett uszoda, továbbá elővárosi vasútállomás is létesül a ligetben.
Óvoda, iskola, szolgáltatók, étkezési és vásárlási lehetőségek rövid sétatávon belül. A Lurdy Ház bevásárló központ néhány villamos megállóra található.
A 3-as metró és a távolsági buszok „Népliget” megállója néhány perc gyaloglásra található, vagy egy megálló a villamossal. Az 1-es villamos és a 99-es busz megállója egy sarokra található az épülettől, éppen olyan távol, hogy forgalmuk nem zavaró.