Bezárás

8. kerület, Magdolna Ház

Új építésű lakás lakóparkban
Új építésű
Alapterület 137 m²
Ár 89,05 millió Ft
  • Térkép
Magdolna Ház Értékesítés
06 70 621 ···
Magdolna Ház Értékesítés

Új építésű lakás lakóparkban

Ingatlan állapota új építésű
Építés éve 2020
Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet földszint
Épület szintjei 6
Légkondicionáló van
Üzemeltetési díj nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Tetőtér nem tetőtéri
Parkolás nincs megadva

Magdolna ház részletei

Magdolna ház
Átadás: 2021. jan.
Lakások száma: 45 db
Szobák száma: 2-5 db
Ár: 29-89 millió Ft
Alapterület: 41-137 m²
Megnézem a lakópark honlapját
ELADÓ IRODA/ÜZLETHELYISÉG A MAGDOLNANEGYEDBEN

Néhány lépésre a Teleki tértől, a Magdolna utca és a Lujza utca kereszteződésénél épülő társasház földszintjén eladó egy 137 négyzetméteres, irodaként, üzlethelyiségként, de akár lakásként is hasznosítható, VILÁGOS, JÓL ALAKÍTHATÓ, KERTKAPCSOLATTAL rendelkező ingatlan.

A gépészeti és elektromos kiállások akár 4 garzon kialakítására is lehetőséget adnak.

A társasház már szerkezetkész állapotban van, a műszaki átadásra 2021. I. negyedévében kerül sor, de igény szerint a belső elrendezés még alakítható.

Elhelyezkedésének köszönhetően kiválóan alkalmas üzleti vagy irodai tevékenységre.

85%-OS KÉSZÜLTSÉGI ÁLLAPOT, LAKÁSAINK RUGALMASAN MEGTEKINTHETŐK!

Környezetbarát, alacsony fenntartási költségű lakások közvetlenül a beruházótól előértékesítési áron, 2021. januári átadással, már 687 ezres négyzetméterártól!

Cégünk legújabb, magas minőségű lakóépület-fejlesztése a Magdolna Ház, a VIII. kerület gyorsan fejlődő negyedében, a Magdolna utca 38. szám alatt található. Az épület tervezésénél fő szempont volt, hogy JÓ ELOSZTÁSÚ, VILÁGOS belső terek jöjjenek létre, ezáltal modern lakóterek valósulhatnak meg, a mai elvárásoknak maximálisan eleget téve.

Társaságunk, a Wesselton Kft. egy magyar tulajdonú, biztos tőkeháttérrel rendelkező, ingatlanok fejlesztésére specializálódott cég. Vezetői 1999. óta, több mint 20 éve vannak jelen az ingatlanpiacon, ezalatt több mint 850 lakás átadására került sor Budapesten és Ausztriában egyaránt.

A társasházban különböző méretű, elosztású, 40m2-től induló, 2-5 szobás, világos, erkélyes lakások kapnak helyet, melyekhez pinceszinten autóbeálló is tartozik. Ezek 3.500.000 Ft-ért opcionálisan megvásárolhatók.

Az épület tervezésekor legfontosabb célkitűzésünk az volt, hogy alacsony fenntartási költségű, élhető lakásokat alakítsunk ki elérhető áron.

A beruházás a Lujza utca és a Magdolna utca sarkán, a Teleki térnél található, számos tömegközlekedési eszköz közvetlen közelében. Az M2-es és az M4-es metróvonalak 10 perc sétatávolságon belül elérhetők, a belvárosba tartó 99-es buszjárat megállója is csak néhány méter. Az utca végén elhelyezkedő Teleki téri Piac széles kínálata megkönnyíti a mindennapos bevásárlást. Pár lépésre benzinkút, patika, éjjel-nappal nyitva tartó kisboltok, éttermek és kávézók.

Minden korosztály számára jó választás, akár diákoknak, a közelben lévő oktatási intézmények miatt, a belvárosi nyüzsgést kedvelőknek, családosoknak és befektetőknek is.

Egyetemek a közelben:
- Óbudai Egyetem- Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar
- Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar
- Óbudai Egyetem- Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kar
- Semmelweis Egyetem
- Eötvös Loránd Tudományegyetem
- Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológiai és Bionikai Kar

Egy épület felépítése az üres telektől indulva hosszú folyamat. A tervezői és kivitelezői munka sok munkatársunk több éves szakmai tapasztalatán alapul, ezáltal jól átgondolt, minőségi eredmény születik. A ház - központi megoldásainak köszönhetően - energiatakarékosan és környezettudatosan üzemel, mely a maximális komfortot költségtakarékosan biztosítja lakóinak. Az életterek kialakítása a magas minőség és a tudatosság jegyében történt. Az átgondolt és körültekintő tervezésnek köszönhetően a lakások nagy üvegfelületekkel és háromrétegű nyílászárókkal rendelkeznek.

A társasház és a lakások számos előnye ellenére a Magdolna Ház árai kedvezőbbek a környékbeli új építésű ingatlanok árainál.

Műszaki átadás: 2021. január

További információért hívja bizalommal értékesítési kollégánkat!

Kapcsolat a hirdetővel

Magdolna Ház Értékesítés
Megnézem a lakópark honlapját
06 70 621 ···
Üzenetet küldök