Bezárás

8. kerület, Rigó III Lakópark

Új építésű lakás lakóparkban
Új építésű
Alapterület 33 m²
Ár 36,52 millió Ft
  • Térkép
Horváth Flóra
06 20 548 ···
Horváth Flóra

Új építésű lakás lakóparkban

Ingatlan állapota új építésű
Építés éve 2021
Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet 1
Épület szintjei 7
Üzemeltetési díj nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Parkolás nincs megadva

Rigó III lakópark részletei

Rigó III lakópark
Átadás: Átadva
Lakások száma: 65 db
Szobák száma: 1-4 db
Ár: 36-80 millió Ft
Alapterület: 44-73 m²
Megnézem a lakópark honlapját

Az épületről

Társasházunkban jellemzően kisebb területű, könnyen élhető lakások találhatóak.
A 62 lakásos komplexumban a 24 m2-től a 72 m2-es nagyságú lakások közül választhatja ki az Önnek megfelelő méretű otthont.

Lakások típusai, melyek közül választhat:

-Nappali-konyhás lakás
-Nappali + 1 szobás lakás
-Nappali + 2 szobás lakás
-Nappali + 3 szobás lakás

A lakások mindegyikéhez tartozik egy erkély, melyekről kilátás nyílik a városra.
A lakások 760.000 Forint / m2 ártól elérhetőek.
A lakások mindegyike kulcsrakész állapotban kerül átadásra. A tervezés és a megvalósítás teljes ideje alatt több éves tapasztalattal rendelkező csapat segíti, hogy a belső kialakítás maximálisan az Ön kényelmi igényeinek megfelelő színvonalat képviselje.
A lakások mindegyike saját mérő órával rendelkezik, így a közüzemi díjakat kizárólag a saját fogyasztás után kell fizetni.
A közös költség nem haladja meg a Budapest ezen részen átlagosan megszokott mértékét.

Magában foglal számos olyan szolgáltatást, mely az Ön kényelmét szolgálja.

Ilyenek például:
-épület takarítás
-karbantartás
-szemét szállítás
-közös képviseleti szolgáltatás díja
-felújítási alap

A környékről

Az épület Budapest belvárosának szélén, a VIII. kerületi Rigó utcában helyezkedik el, csupán egy utcára a József körúttól.
Közelében több neves egyetem és kulturális intézmény található. A Váci utca kiemelkedő üzletei, a Szent István Bazilika történelmi helyszíne és a Vörösmarty tér rendezvényei könnyen elérhető távolságban vannak.
A megújuló 4-6-os villamos vonal, az M3-as metró, melyek csupán néhány perc sétára ideális közlekedést biztosítanak, továbbá színvonalas szolgáltató és szórakoztató létesítmények gondoskodnak a mindennapok megkönnyítéséről.
Szolgáltatásaival és elhelyezkedésével nyugodt, csendes és emellett modern, a város ritmusához alkalmazkodó otthont teremtünk Önnek.
Előnyök

A lakások mindegyike intelligens otthonként szolgálja Önt a mindennapokban a kényelmet és a modernizációt ötvözve, ebben a Becker által nyújtott „Intelligens otthon alapcsomag” áll rendelkezésére, mely minden lakásban elérhető és igény szerint bővíthető.
Az okos otthonok nem csak modernek, de költséghatékonyak is. A központi vezérlővel könnyedén irányíthatja például a világítást, az árnyékolás technikát és a lakás védelmét szolgáló riasztó berendezést.
A bővítési lehetőségekről, valamint a megrendeléssel kapcsolatos információkkal kapcsolatban kapcsolattartónk áll rendelkezésére.

Budapesten évente több mint 4.000.000 turista fordul meg, akik sok esetben a hotelek, szállodák nyújtotta lehetőségek helyett közösségi lakásmegosztások közül válogatnak. A Rigó utcai lakások alkalmasak lehetnek a fővárosba látgatók számára rövid távú bérlések kiszolgálására.

Mindemellett az épületben található lakások kiválóak arra, hogy a környező egyetemisták otthonaként szolgáljanak. Magyar és külföldi diákok ezrei választják Budapestet, hogy a város színvonalas felsőoktatási intézményeinek hallgatói lehessenek. Ezt alátámasztja, hogy a fővárosban több mint 20 felsőoktatási intézmény található melyek évről évre egyre több képzési lehetőséget biztosítanak.

Amennyiben Ön egy stabil befektetési lehetőséget keres, úgy az ingatlan egy kiváló választás. A belváros közelsége, mindemellett a nyugodt és csendes környezet, valamint a főváros által nyújtott lehetőségek végtelen számának köszönhetően könnyedén bérbe adhatóak a lakások, akár rövid, akár hosszú távra. Befektetése az ingatlan lokalizációjából adódó folyamatos érték növekedése mellett egyaránt passzív jövedelmet is biztosít.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 548 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?