Bezárás

8. kerület, Józsefváros – Corvinnegyed

Eladó egyéb ipari ingatlan
Alapterület 61 m²
Telekterület 1 m²
Ár 31,5 millió Ft
  • Térkép
Wagner Dezideráta
06 70 412 ···
Otthon Centrum - Belvárosi Iroda III.
Üzenetet küldök

Eladó egyéb ipari ingatlan

Megvételre kínáljuk ezt a 60 négyzetméteres, Baross utcai üzlethelyiséget. Forgalmas út mentén helyezkedik el, nagy kirakatokkal a járda felé. A mellette lévő 90 négyzetméteres üzlettel könnyedén egybenyitható, azzal együttesen egy 150 négyzetméteres hasznos tér keletkezik. A nagy belmagasság állógaléria kialakítását is lehetővé teszi. A hátsó részen egy 50 négyzetméteres galéria már be van építve.
Az üzlethelyiség két részre van jelenleg választva; az egyik felében egy kis étterem működött, ez utóbbi hasznosításból az infrastruktúra még rendelkezésre áll (mosogatók). A másik felében egy bababolt üzemelt. A két üzletrészt egy vékony fal választja el, amely könnyen kibontható. A két alkalmazás miatt két bejárattal rendelkezik a Baross utcáról-
Minden infrastruktúrával el van látva, így szinte bármilyen célra hasznosítható; kisbolt, étterem, iroda is könnyedén kialakítható. Minden vezeték újonnan lett beszerelve. Az ablakok jelenleg le vannak takarva, de a kirakatok könnyen kialakíthatóak.

Kapcsolat a hirdetővel

Otthon Centrum - Belvárosi Iroda III.
Az iroda összes hirdetése
06 70 412 ···
Üzenetet küldök