Bezárás

8. kerület, Józsefváros – Palotanegyed

Eladó egyéb ipari ingatlan
A hirdető nem töltött fel fotókat
Alapterület 2 700 m²
Telekterület 869 m²
5 250 000 € 1,89 milliárd Ft
  • Térkép
Szolnoki Alexandra
06 20 529 ···
Innova-Global
Üzenetet küldök

Eladó egyéb ipari ingatlan

Teljes épület eladó a Palotanegyedben - TAO visszaigényléssel 0 Ft-ért

Rengeteg új lehetőséget rejt magában, de a jelenlegi kialakítása is nagyszerű. 10 évig hostelként működött, de kis változtatásokkal könnyedén szállodává alakítható.

Remek adottságokkal rendelkező jelenleg 2700nm-es 5 szintes épület, ami tovább bővíthető +1300-nm-el. Sokféle koncepció megvalósítására ad teret, lehetőséget.
Az alagsorban van kialakítva konyha részleg hozzá tartozó szükséges mosogató, előkészítő, tároló helyiségekkel, illetve teljesen hangszigetelt pub, ami megfelelő akár „zajosabb rendezvények” lebonyolítására is.
A földszinten közel 200 nm-es terem található, amely alkalmas akár konferenciák, előadások, rendezvények, bulik megtartására, vagy akár táncesetek helyszíneként is helyt állhat.
Az első emeleten hangulatos terasz lett kialakítva hozzá tartozó büfével. Lokációt tekintve a 8. kerületi hangulatos Palotanegyedben helyezkedik el, közel az egyetemekhez.

Tömegközlekedési szempontból is kiváló helyen, hiszen a Blaha Lujza tér, Astoria, Kálvin tér, Rákóczi tér közti terület központjában található az épület.

A Palota negyed nem csak azért jó választás, mert központi helyen van, hanem azért is, mert az egyetemek, a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és a Magyar Nemzeti Múzeum, illetve a különböző galériák egy olyan inspiratív környékké tették, amely bárkit, és bármilyen korosztályt képes megihletni. Emellett sorra nyílnak a jobbnál jobb különleges éttermek, kávézók, melyek egyre inkább figyelnek a speciális diétákra, igényekre is. Az éjszakai élet is könnyen elérhető, hiszen szinte csak egy ugrásra találhatóak a 7. kerület közismert turista csalogatói, mint a Szimpla kert, Gozsdu udvar stb.

Az ingatlanra TAO visszaigénylés lehetséges, így a megvásárlási és felújítási költség TAO visszaigényléssel 0 Ft!

További információkért és megtekintéssel kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal!

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 529 ···
Üzenetet küldök