VII. kerület, Kazinczy utca

Kiadó teremgarázs hely
VII. kerület, Kazinczy utca
Ár havonta
30 ezer Ft
Alapterület
14 m²
Azonosító: 32517380
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Kiadó teremgarázs hely

Ingatlan állapota
újszerű
Építés éve
2001 és 2010 között
Költözhető
azonnal
Min. bérleti idő
12 hónap
Parkolóhelyek száma
1

Leírás

VII. kerületben, BELSŐ-ERZSÉBETVÁROSBAN, az ASTORIA és a KIRÁLY UTCA szomszédságában, a Kazinczy utcában, a SZIMPLA KERTTEL szemben, az ÚJ ÉPÍTÉSŰ, hatemeletes, liftes, belső kertes "RENESZÁNSZ HÁZ" pinceszintjén kiadó egy 14 nm-es, 1 FÉRŐHELYES, mobil parkolóhely.
A társasházban robotizált parkolórendszer működik. A gépjárművet egy emelő berendezés automatikusan leparkolja és kiszállítja. Az autók vízszintes platókon helyezkednek el egymás felett a süllyesztett garázsban, így ez a rendszer több gépjárművet képes elhelyezni egy adott helyen, mint egy hagyományos parkoló. Az autólift egyedi kulccsal irányítható, ennek köszönhetően a lezárt járműhöz kizárólag annak a tulajdonosa fér hozzá. Az épület az utca felől elektromos garázskapuval felszerelt.
A közlekedés minden irányba kiváló (M1, M2, M3 Metró, 4-es, 6-os, 47-es, 48-as, 49-es villamos, buszok, trolibuszok). A DEÁK FERENC TÉR, a BAJCSY-ZSILINSZKY ÚT, az ANDRÁSSY ÚT, az OKTOGON, a NAGYKÖRÚT, a BLAHA LUJZA TÉR, a RÁKÓCZI ÚT és a KÁLVIN TÉR is percek alatt elérhető.

Közös költség: 6 ezer HUF/hó

AZONNAL birtokba vehető!

Bérleti díj: 30 ezer HUF/hó+rezsi+kaució
Érdeklődni: Vöő Gergely
Hívjon bizalommal a nap bármely szakában, valamint hétvégén is!
I also speak English.

A bérlők részére a közvetítés ingyenes!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel