Bezárás

7. kerület, Thököly út

Eladó szálloda, hotel, panzió...
A hirdető nem töltött fel fotókat
Alapterület 1 644 m²
Ár 1,5 milliárd Ft
  • Térkép
06 70 701 ···
Üzenetet küldök

Eladó szálloda, hotel, panzió...

TULAJDONOSTÓL!! Keleti Pályaudvaron, forgalmas főúton egész épület eladó!

Az épület pince, fsz, I. és II. szintből áll, összesen kb. nettó 1664 nm. Pincehelység jelenleg nincs kihasználva, ott lehetséges a jővőben fitness-termet vagy élelmiszer boltot kialakítani. Földszinten éttermek vannak, amik ki vannak adva. I. és II. emeleten hostel található, ami szintén ki van adva. 2018-ban II. emelet, 2019-ben az I. emeletet lett felújítva teljesen, ahol a víz és villanyvezetékek is korszerűsítve lettek. 2020-ban a földszinti éttermek lettek teljesen felújítva kívül-belül. Emelett lefestettük a belső homlokzatot, és az egész házban lecseréltük korszerű gázkazánra a fűtést. Jelenleg a belső 120 nm udvar beépítése folyik, ahol automata elhúzható szigetelt üveg tetőablakok lesznek (egyedülálló látvány, kevés található Magyarországon) és további egyéb korszerűsítések vannak folyamatban.
I. emeleten jelenleg 15 szoba található, de igény szerint könnyen 18 szobára átalakítható. II. emeleten 18 szoba. A helységek mind 3.8 m belmagasságuak, a szobák tágasak és világosak, a nagy ablakok utcára és belső udvarra néznek. Mindegyik szobában 2-4 ágy található, zártható szekrénnyel, asztallal és székekkel. A szállón 6 konyha-étkező található, beépített konyhabútor, ahol teljesen gépesítve vannak. 12 db WC, 15 db zuhanyzó. 2020 oktoberben új internet hálozat lett kiépítve, ami biztosítja a stabil internetet.

A ház lokációja tökéletes, Keleti pályaudvarnál található. Közlekedés szempontból is kiváló, hisz busz, troli, metró mind gyalog-távolságnyira van. Közelben található 0-24 közértek, gyógyszertár, gyorséttermek és stb.

Az ingatlan különálló komplett épület. Tovább bővítési lehetőség is rejlik benne, 3 szintet lehet még ráépíteni.

Ingatlan közvetítők kérem ne keressenek!

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 701 ···
Üzenetet küldök