Bezárás

7. kerület, Damjanich utca

Eladó szálloda, hotel, panzió...
Alapterület 126 m²
Ár 84,95 millió Ft
  • Térkép
Mezei Mariann
06 70 442 ···

Eladó szálloda, hotel, panzió...

A Városligettől karnyújtásnyira, a Damjanich utcában, átlagos állapotú, polgári társasház földszintjén kínálunk megvételre egy 126 nm-es, mini hotelként üzemelő, szép állapotú lakást, amely 2 db 4 fős és 2 db 2 fős lakosztályt tartalmaz. Valamennyi külön bejáratú, saját fürdőszobával és toalettel rendelkezik. Az ingatlan halljában recepciót és barátságos társalgót alakítottak ki. Ezen felül a személyzet részére rendelkezésre áll egy felszerelt konyha, valamint egy pihenő helyiség zuhanyzóval, toalettel, galérián elhelyezett kétágyas alvóhellyel. Itt kapott helyet a textilraktár is.

Az ingatlan hosszú távú kiadásra is jól hasznosítható.

Az ingatlan céggel együtt és cég nélkül is megvásárolható, vételára mindkét esetben tartalmazza a hotel üzemeltetéséhez szükséges teljes felszerelést. Az üzemeltető projektcég megvásárlásával a vevő az összes engedély birtokába jut, parkolóhely-megváltást sem kell fizetni az Önkormányzat felé.

Műszaki információ
Az ingatlan szép állapotú, 2,5 éve esett át teljes körű felújításon. Új víz-, csatorna- és villanyvezetékek kerültek beépítésre. A fűtést cirkókazán biztosítja. A szobák burkolata laminált parketta, a többi helyiség járólapos. A közös tereket belső kamerarendszer + riasztó védi, mindenhol tűzjelzővel. Saját mérőórákkal rendelkezik.

Környék
A könyék legfőbb vonzereje a nyüzsgő belváros és a kikapcsolódást nyújtó Városliget közelségében rejlik. Az infrastruktúra kiváló, közvetlen közelben minden megtalálható, ami szükséges: több élelmiszerbolt, posta, pékség, gyógyszertár stb.

Közlekedés
A közlekedés kiváló, a 70-es, 78-as, 75-ös, 79-es trolik és a 30, 30/A buszok megállói pár percre találhatók, Keleti pályaudvar, valamint a 2-es és a 4-es metró könnyen elérhető.

Adatbázisunkban számos ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szalay Referencia Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót: fortiselit per adatvedelem

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 442 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?