Bezárás

7. kerület, Garay utca

Eladó étterem, vendéglő...
Alapterület 238 m²
Ár 120 millió Ft
  • Térkép
Páll Tamás
06 70 682 ···
Balla Ingatlaniroda
Üzenetet küldök

Eladó étterem, vendéglő...

Légkondicionáló van
MOST VÁSÁROLJON ÉTTERMET! ÜGYFÉLKÖR, TELJES FELSZERELÉS! CSAK A SZEMÉLYZET KELL MÁR!

Megvételre kínálunk a Keleti pályaudvarhoz közel egy 238 nm-es utcai 2 külön bejárattal rendelkező a társasház szuterén részében kialakított magyaros csárdát.

Az étterem teljes bútorzattal, berendezéssel és felszereléssel kerül értékesítésre. A konyha felszerelt, teljes körűen gépesített, azonnal üzemeltethető.

Az étterem bejáratott, visszatérő vendégkörrel és kialakított kapcsolatokkal rendelkezik. 50-80 fő befogadására alkalmas több helységből álló kiszolgáló termekkel rendelkezik, melyhez egy külön terem is kapcsolódik.

Az étterem magyaros csárda jellegű, ennek megfelelő bútorzattal, és gazdag dekorációval rendelkezik. A budapesti kevés csárda éttermek egyik legjobbja.

Az üzemeltetéshez szükséges minden engedéllyel rendelkezik, azonnal átvehető és üzemeltethető.
A fűtés önálló kazánnal, a melegvíz saját bojlerrel megoldott.
A közös ktg. 60 000 Ft/hó.

Az ingatlan 2 külön utca fronti bejárattal rendelkezik. Jelenleg csak az egyik bejárat van használatban, mely az éttermet szolgálja ki. A másik bejárathoz most egy 60 nm területű raktár tartozik, mely az étteremből is megközelíthető, de onnan le is választható, így önálló üzlethelyiségként is működtethető.
Az esetleges további bővítési lehetőség is megoldható a társasház által közös tulajdonban lévő és használaton kívüli pincerészeiben, melyek további jelentős területet képeznek. Ez külön tárgyalás alapját képezheti a társasházzal.

Az ingatlan per és tehermentes, azonnal megvásárolható. Külön HRSZ-mal rendelkezik és a társasház alapító okiratában is étteremként működtethető üzlethelyiségként szerepel.

Megfelelő ajánlat esetén ingatlan beszámítás lehetséges.

Ne maradjon le az ajánlatról! Keressen bizalommal, akár hétvégén is.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 682 ···
Üzenetet küldök