Bezárás

7. kerület, Wesselényi utca

Eladó étterem, vendéglő...
A hirdető nem töltött fel fotókat
Alapterület 218 m²
Ár 85 millió Ft
  • Térkép
Fazakas Zoltán
06 70 409 ···
True Home Ingatlaniroda
Üzenetet küldök

Eladó étterem, vendéglő...

Az ingatlan frissen, most lett átminősítve vendéglátó egységgé. A tárasház aláírta (és területileg is beletartozik) a 0-24 - órás nyitva tartáshoz szükséges nyilatkozatot.

A Gozsdu udvar közvetlen közelében kínálunk eladásra egy vendéglátásra és bármilyen egyéb gazdasági tevékenységre is kiválóan alkalmas üzlethelyiséget.
Az üzlethelyiség TULAJDONJOGA eladó. Ettől függetlenül a jelenlegi Tulajdonos megfelelő ajánlat esetén hajlandó tárgyalni hosszútávú bérleti jog létrehozásáról is, amennyiben igény van rá. Az ezzel kapcsolatos részletekről egy esetleges telefonos érdeklődés után, személyes találkozás keretein belül tudunk tárgyalni.
A Gozsdu udvar közelségének, valamint a környéken található boltoknak és a pezsgő belvárosi légkörnek köszönhetően iszonyatosan nagy az utca átmenő forgalma mind a nappali mind pedig az esti / éjszakai időszakban.
Az épület homlokzata jó állapotban van, a társasházat folyamatosan karbantartják.
A társasháztól írásos engedély van teljes,0-24 órás nyitvatartás lehetőségére.
Az ingatlan hivatalos nettó alapterülete 218 négyzetméter, de a bruttó alapterület lemérve 240-250 négyzetméter körül van.
Az ingatlan átminősítése megtörtént, minden szükséges engedély rendelkezésre áll,
Az ingatlan 1/1 -es magánszemély tulajdonában van, valamint teljesen per -teher- és igénymentes.
Az alaprajzon látszik, hogy a működéshez szükséges helyiségek ki vannak alakítva, de ezek jelenleg a valóságban szerkezetkész állapotan vannak, abból a megfontolásból, hogy az új tulajdonos, a saját működési feltételeinek és a saját designjának megfelelően tudja kialakítani.
Az ügyféltér vizes helyiségei valamint a személyzeti zuhanyzók kialakításra kerültek, továbbá az előbbiek, ahogy a képen látszik egy új burkolatot is kaptak. Ide a férfi, a női, valamint a mozgássérült wc tartozik.
Az akadálymentesítés megtörtént, így az ingatlanba mozgáskorlátozott személyek is könnyedén be tudnak jutni.
Lokációnak megfelelően nagyon sok lehetőség van az ingatlanban, de a környék bejáratott – kiemelt vendéglátóipari övezet, így a konzervatív vendéglátás is tökéletesen működik. Ezzel kapcsolatosan, a ház lakói írásos engedélyüket adták egy melegkonyha kialakításához és az ehhez kapcsolódó szagelszívó berendezések használatához, valamint a hozzá tartozó csövek a ház területén történő kivitelezéséhez is.
Jelenleg az utcafronti ablakok be vannak falazva (az előző tevékenység okán) de az eredeti állapot könnyedén visszaállítható, így az utcafront magasságától körülbelül 1 méter magas ablakok állnak rendelkezésre az üzlethelyiség teljes hosszában. A városkép védelmi előírásokat betartva és statikai szakvéleményezés – önkormányzati engedélyeztetés mellett lehetőség van az ablakok méretének növelésére is.

A ház homlokzatának teljes hosszában lehetőség van terasz kialakítására is.

Rugalmasan megtekinthető akár a reggeli – napközbeni – esti órákban is, hétköznapokon és hétvégén is egyaránt.
Amennyiben kérdése merült fel az ingatlannal kapcsolatban, hívjon minket nyugodtan bármikor.

Vevőink számára a szolgáltatásunk ingyenes.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 200-299 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 409 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?