Bezárás

7. kerület, Középső-Erzsébetváros

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Alapterület 81 m²
Ár 65 millió Ft
  • Térkép
Darcsi Krisztián
06 70 777 ···

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 2001-2010 között
Emelet földszint
Légkondicionáló van
Budapest VII. kerületében, 82 nm-es, 2 iroda helyiséggel, konyhával, raktárral rendelkező,
klimatizált üzlethelyiség eladó.

Eladásra kínálok Budapest VII. kerületében az Állatorvostudományi Egyetem közelében kitűnő elhelyezkedéssel, 4 szintes tégla épület földszintjén, 82 nm-es, 2 iroda helyiséggel, konyhával, raktárral rendelkező üzlethelyiséget, utcafronti bejárattal.

Az épület a 2001-ben épült tégla falazattal, beton alapzattal, teremgarázzsal, betonfödéms szerkezettel, hő- és hangszigetelt ablakokkal szerelve.

Az irodába egy központi ajtón keresztül juthatunk be, mely előtt egy 5,6 nm-es ráccsal zárható 3 m belmagasságú előtér található. Az épületbe lépve egy fogadóhelyiségnek is használható 14,7 nm-es irodarészbe érkezünk, melynek végében egy 6 nm-es tároló helyezkedik el. A fogadóhelyiségből nyílik a 30 nm-es iroda, melyhez egy 4,5 nm-es tároló, 9,6 nm-es konyha és az illemhelyiség kapcsolódnak külön bejárattal. A parkolást az üzlethelyiséghez tartozó 2 db 12 nm-es terem garázs biztosítja, melyek a vételár részét képezik.

Műszaki állapot: a klimatizált üzlethelyiség fűtése távfűtés lapradiátorokon keresztül. A nyílászárók korszerű hő és hangszigetelt műanyag ablakok. A szobák szigetelt aljzatot és kerámia burkolatot kaptak. A közös költség díja 30.000 ft / hó, mely tartalmazza a lépcsőház biztosítás, takarítás, világítás, közös képviselet valamint a fűtés díját is. Vízóra 2 db.

Az üzlethelyiségről készült képek 2 héten belül felkerülnek.

Közlekedés: elhelyezkedéséből eredően gépkocsival és tömegközlekedéssel is egyaránt, könnyedén, és gyorsan megközelíthető. A 73M-es, 76-os, 74-es, 79M-es troli lérhető, a Keleti pályaudvar 10 perc alatt gyalog is megközelíthető. Egyetem, vásárlási lehetőségek, kórház, állatpatika, percek alatt elérhető.

Elsősorban befektetők és üzletemberek számára ajánlom.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szalay Referencia Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Szalay Referencia Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 80-119 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó üzlethelyiségek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 777 ···
Üzenetet küldök