VII. kerület, Középső-Erzsébetváros

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
VII. kerület, Középső-Erzsébetváros
Alapterület
81 m²
Azonosító: 32146869
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota
jó állapotú
Építés éve
2001 és 2010 között
Emelet
földszint
Légkondicionáló
van
Rezsiköltség
nincs megadva

Leírás

Budapest VII. kerületében, 82 nm-es, 2 iroda helyiséggel, konyhával, raktárral rendelkező,
klimatizált üzlethelyiség eladó.

Eladásra kínálok Budapest VII. kerületében az Állatorvostudományi Egyetem közelében kitűnő elhelyezkedéssel, 4 szintes tégla épület földszintjén, 82 nm-es, 2 iroda helyiséggel, konyhával, raktárral rendelkező üzlethelyiséget, utcafronti bejárattal.

Az épület a 2001-ben épült tégla falazattal, beton alapzattal, teremgarázzsal, betonfödéms szerkezettel, hő- és hangszigetelt ablakokkal szerelve.

Az irodába egy központi ajtón keresztül juthatunk be, mely előtt egy 5,6 nm-es ráccsal zárható 3 m belmagasságú előtér található. Az épületbe lépve egy fogadóhelyiségnek is használható 14,7 nm-es irodarészbe érkezünk, melynek végében egy 6 nm-es tároló helyezkedik el. A fogadóhelyiségből nyílik a 30 nm-es iroda, melyhez egy 4,5 nm-es tároló, 9,6 nm-es konyha és az illemhelyiség kapcsolódnak külön bejárattal. A parkolást az üzlethelyiséghez tartozó 2 db 12 nm-es terem garázs biztosítja, melyek a vételár részét képezik.

Műszaki állapot: a klimatizált üzlethelyiség fűtése távfűtés lapradiátorokon keresztül. A nyílászárók korszerű hő és hangszigetelt műanyag ablakok. A szobák szigetelt aljzatot és kerámia burkolatot kaptak. A közös költség díja 30.000 ft / hó, mely tartalmazza a lépcsőház biztosítás, takarítás, világítás, közös képviselet valamint a fűtés díját is. Vízóra 2 db.

Az üzlethelyiségről készült képek 2 héten belül felkerülnek.

Közlekedés: elhelyezkedéséből eredően gépkocsival és tömegközlekedéssel is egyaránt, könnyedén, és gyorsan megközelíthető. A 73M-es, 76-os, 74-es, 79M-es troli lérhető, a Keleti pályaudvar 10 perc alatt gyalog is megközelíthető. Egyetem, vásárlási lehetőségek, kórház, állatpatika, percek alatt elérhető.

Elsősorban befektetők és üzletemberek számára ajánlom.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szalay Referencia Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Szalay Referencia Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel