Bezárás

7. kerület, Hevesi Sándor tér

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
A hirdető nem töltött fel fotókat
Alapterület 62 m²
Ár 39,9 millió Ft
  • Térkép
06 30 970 ···
Üzenetet küldök

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota nincs megadva
Emelet nincs megadva
Rezsiköltség 20 000 Ft/hó
Az irodának és üzletnek is alkalmas ingatlan a VII. kerület forgalmas részén, a Hevesi Sándor téren, az Izabella és a Wesselényi utca sarkához közel található.
( Rejtő Jenő .8.)
A 2007-ben épült modern ház földszintjén levő üzlet, széles, jól látható utcai bejárattal, hatalmas üvegportállal rendelkezik. A portál előtti fedett, terasz jellegű előtér kitűnően használható saját reklámtábla, árubemutató elhelyezésére. Az üzlet előtt élénk a gyalogos- és autós forgalom, szemben több troli megállója található. Az üzlet előtti téren lévő Pesti Magyar Színház előadásaira folyamatosan érkező nézők is rálátnak az üzletre.
Az üzlethelyiség alapterülete 62 nm, kitűnő beosztása, természetes megvilágítása lehetővé teszi a tágas, 3m-es belmagasságú eladótér mögötti kényelmes, szeparált irodai munkát, raktározást, agy tetszés szerinti háttér tevékenységet. Hátsó fronton levő, biztonsági redőnyös ablakok gondozott belső kertre néznek. A vizesblokk külön bejáratú WC-t, kézmosós előteret és egy zuhanyozó kialakítására alkalmas külön helyiséget tartalmaz.

Adottságainál fogva az eladótér mögött, kis lakás is könnyen kialakítható.
Az üzlet mérete jövedéki tevékenységre is alkalmassá teszi.

Az üzlet riasztóval felszerelt, utcafronton kamerázott, amelyet a ház recepcióján 24 órás porta szolgálat ellenőriz.
A központi fűtés és vízfogyasztás egyedi mérőórával ellátott. Közös költség 20.000 Ft/hó, amely tartalmazza a fűtési előleget és a portaszolgálatot is.
Az ingatlan tehermentes, megegyezést követően költözhető.Jelenleg zárva tart.

Telefonon történt időpont egyeztetés után tekinthető csak meg !

Ingatlanosokat szépen kérem, hogy meg se próbáljanak keresni !

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 40-79 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó üzlethelyiségek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 970 ···
Üzenetet küldök