Bezárás

7. kerület, Külső-Erzsébetváros – Ligetváros

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Alapterület 68 m²
Ár 35 millió Ft
  • Térkép
dr. Loósz Tamás
06 20 577 ···

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota felújított
Emelet földszint
Légkondicionáló van
Eladásra kínálom ezt a belső kétszintes, galériázott, utcai bejáratos, nagy üvegportálos üzlethelyiséget.
KÖRNYÉK:
A helyiség Erzsébetvárosban, a Külső- Ligettelek városrészben, az István utcában álló polgári ház földszintjén található, mintegy 500 méterre a Városligeti új mélygarázstól. A szomszédságban számtalan üzlet, bolt található és a ház mellett lévő telken butik szálloda építését tervezik.
Az ÜZLETHELYISÉGRŐL:
Jelenleg is minden komforttal rendelkezik, szeparált fürdő, WC, konyha, két zárt tároló és az elegáns belső kialakítás miatt kiválóan alkalmas bármilyen kereskedelmi-szolgáltató, vagy irodai célra. Korábban nyomdai szolgáltatás, műterem, iroda funkciókkal működött.
A jelenlegi klíma külön engedély nélkül cserélhető modern, split klímára, mivel az elhelyezés a falsíkon belül megoldott.
Saját víz és elektromos mérőkkel rendelkezik, a fűtés és a melegvíz szolgáltatás házközponti rendszerű, radiátoros fűtőtestekkel.
KINEK AJÁNLOM:
A helyiség kőhajításra fekszik az új Városligeti kultúrális negyedtől, adottságai alapján bármely kereskedelmi, szolgáltató, vagy irodai funkcióra is alkalmas, de ajánlom befektetőknek is tartós kiadásra. Akár rövidtávú idegenforgalmi szálláshely is kialakítható, mivel minden infrastruktúrával rendelkezik és kiváló a megközelíthetősége tömegközlekedéssel is.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 577 ···
Üzenetet küldök