Bezárás

7. kerület, Marek József utca

Eladó tégla építésű lakás
Alapterület 90 m²
Szobák száma 3 + 1 fél
  • Térkép
Jóna Péter
06 30 796 ···
 
Immo1 - Almássy tér
Üzenetet küldök

Eladó tégla építésű lakás

Ingatlan állapota felújítandó
Építés éve 1950 előtt
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet földszint
Épület szintjei 4
Lift nincs megadva
Belmagasság 3 m vagy magasabb
Fűtés gáz (konvektor)
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC külön helyiségben
Tájolás délkelet
Kilátás utcai
Kertkapcsolatos nincs megadva
Tetőtér nem tetőtéri
Parkolás nincs megadva
Eladó sorba került ez a 90 négyzetméteres, földszinten lévő, 3 és fél szobás, felújítandó, téglaépítésű, gáz-konvektoros fűtésű, dél-keleti tájolású, világos, tágas lakás, egy nagy polgári házban.

A Marek József utcában járunk, ahol eladóvá vált ez a felújítandó lakás. Kiváló befektetési lehetőséget nyújt azoknak, akik látják benne a fantáziát, és egy megfelelő átalakítási tervel, saját igényeik szerint újíthatják fel az ingatlant.
A képek között találnak is 3 átalakítási tervet ahol 2 lakássá lett bontva, 2, 3 és 4 szobás elosztással.

Ahogy belépünk a lakásba, egy előtérbe érkezünk. Innen jobb oldalt, az étkezőrésszel kialakított konyhát, rajta keresztül pedig, egy tároló helyiséget találunk, amit régebben dolgozó szobaként használtak. A fürdőszoba közvetlen a konyha után érhető el, szintén az előtér jobb oldalán.

Bal oldalt, egy kamrát találunk a végében egy mellékhelyiséggel, valamint az egyik szobának a bejáratát. Szembe az előtérrel a nappaliba érkezünk, ami egybenyitható a közvetlen mellette lévő szobával. Ablakai mind a két helyen utcára néznek.

90 négyzetméterét kihasználva, akár két lakássá is osztható és 350 cm-es belmagasságának köszönhetően fekvő galéria kialakítása is kivitelezhető. Képeken jól látható, hogy a házban is folyamatosak a felújítási munkálatok, amit a továbbiakban is folytatni fognak.

Tömegközlekedés szempontjából kiváló lehetőségekkel rendelkezik a környék. Marek József utca és a Nefelejcs utca sarkán található a ház, így a Keleti pályaudvar és az M1-es kisföldalatti is 10 perc sétatávolságban érhető el, és könnyen közlekedhetünk az M2-es és M4-es metróvonalon is, valamint számos buszt és trolit érhetünk el a közelben.

A ház elhelyezkedésének köszönhetően, nemcsak a közlekedés, hanem a közelben lévő oktatási intézmények, vásárlási lehetőségek és szórakozó helyek is szolgálatunkra állnak. A megújulás alatt lévő Városliget is könnyen megközelíthető, amely a közeljövőben egy még szebb parkká alakul át.

Közelben:
Állatorvostudományi Egyetem, Magyar Képzőművészeti egyetem, Baross Gábor Általános iskola, Pesti Magyar Színház, Budapest Bábszínház.

Elsősorban azoknak ajánlom, akik biztos helyen akarják tudni a pénzüket, akár családjuknak, akár befektetésnek tudják elképzelni ezt a tágas, polgári lakást.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Real Estate Solutions Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához.
E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.
– We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Real Estate Solutions Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 80-119 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó téglalakások ára alapján számoltuk ki. A lakások m2 árába az alapterületen kívül az erkély 50%-át is beleszámítjuk.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 796 ···
 
Üzenetet küldök