Bezárás

7. kerület, Király utca

Eladó tégla építésű lakás
Árcsökkenés
Alapterület 20 m²
Szobák száma 1 + 1 fél
  • Térkép
Király János
06 70 597 ···
 
Pacor Vilmos EV
Üzenetet küldök

Eladó tégla építésű lakás

Ingatlan állapota felújított
Építés éve 1950 előtt
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet földszint
Épület szintjei 5
Lift van
Belmagasság 3 m vagy magasabb
Fűtés nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC egy helyiségben
Tájolás nyugat
Kilátás udvari
Kertkapcsolatos nem
Tetőtér nem tetőtéri
Parkolás utca, közterület - fizetős övezet
TULAJDONOSTÓL !!!
Belső Erzsébetvárosban, az Akácfa u. és Király u. sarkánál kínálok eladásra egy 20 nm - hasznos alapterületű, műszaki és esztétikai tekintetben igényesen felújított, berendezett, gépesített konyhabútorral felszerelt duplex lakást ( alul 10 és felül 10 nm, a felső szint belmagassága 2 méter feletti, így az teljes értékű hasznos területnek minősül ).
Irányár : 18,9 MFt
Az ingatlan valójában egy 20 m2-es ( tulajdoni lapon 19,5 m2) lakás lett megosztva (természetben, és írásos,ügyvéd által ellenjegyzett használati megosztással, egy hrsz.), külön- külön áram és vízfogyasztás mérővel felszerelve, 2 kis minigarzonná, 2 belső 2 szintes, " duplex" lakássá alakítva, amelyből már csak az egyik eladó (alul 10 nm, felül 10 nm.), a belmagasság 4,45 méter, mindkét lakásnál alul konyhai és fürdőszobai rész, felül pedig hálórész, a galéria kiépítése erős vasszerkezettel, statikai szakvélemény alapján lett kiépítve).
Alul konyha és fürdőszoba, felül hálószoba, ablakkal. ( a felső szintnél lévő ablak kicsi, az alsó szinten külön ablak nincsen, így a természetes fényviszonyok korlátozottak, de a világítástechnika minden igényt kielégítő.
Fűtése elektromos A + os norvég hőpanel ( NOBO). A ház jelenleg is jó állapotú, de a belső és külső homlokzatának felújítása jelenleg is folyik.
Igény esetén bármikor megtekinthető.
Az ingatlant egy belsőépítész/ designer cég tervezte, magas minőségi építési anyagok , szerelvények, kiegészítők, bútorozások, beépített, gépesített konyhabútor, design elemek felhasználásával, kiépítésével készültek. A lakás teljesen új, szigetelt aljzatbetonozást kapott.
Az összes tervdokumentáció, felhasznált burkolati, esztétikai elemekről komplett anyaggal -teljes körű koncepciós terv és infós csomag - állok igény szerint rendelkezésre.
Várom megtisztelő hívását.


Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 0-39 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó téglalakások ára alapján számoltuk ki. A lakások m2 árába az alapterületen kívül az erkély 50%-át is beleszámítjuk.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 597 ···
 
Üzenetet küldök