Bezárás

7. kerület, Külső-Erzsébetváros

Eladó irodahelyiség irodaházban
Alapterület 654 m²
Ár 399 millió Ft
  • Térkép
Papp Tibor
06 70 777 ···

Eladó irodahelyiség irodaházban

Energiatanúsítvány nincs megadva
Irodaház kategóriája C
Emelet 4
Épület szintjei 4
Üzemeltetési díj nincs megadva
Tetőtér legfelső emelet, nem tetőtéri
Parkolás utca, közterület - fizetős övezet
7. kerületben központi helyen található 1990-ben átadott üzletház legfelső két szintje eladó.

A Keleti pályaudvar közelsége miatt remek tömegközlekedéssel bír. Ingyenes közös garázsbeállóval rendelkezik, további parkolási lehetőség az utcán fizetős övezetben.

Befektetési célra irodáknak, kiadható szobáknak, diákszállónak, telephelynek stb. kialakítható.

Az üzletház 1990-ben került átadásra, összesen 4 szintes, karbantartott, a belső tér javítása tervezett a közeljövőben. Egy személy és egy teherlifttel ellátott. Az épületet nyitvatartási időn túl zárják.

A 3. és 4. emeleten 10-10db a körfolyosóról külön nyíló, világos iroda, plusz teakonyha, raktár, wc, zuhanyzó található.
Az ár alkuképes.

Műszaki:
Ház központi fűtés
villany- és vízórák


Tömegközlekedés: minden ami a Keletiből indul, az utcában troli

Finanszírozás:
Amennyiben a megvásárlásához hitelt szeretne igénybe venni szívesen állunk rendelkezésére. A magyarországi pénzintézetek legkedvezőbb feltételű, akár egyedi ajánlataiból választhatja ki az Önnek legmegfelelőbbet, mindezt egy helyen. Az ingatlan, banki finanszírozással is megvásárolható. Várjuk kedves ügyfeleinket ingyenes hiteltanácsadásra.
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Property „Four” You Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Property „Four” You Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.
immo1 / adatvedelem

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó irodák ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 777 ···
Üzenetet küldök