Bezárás

7. kerület, Damjanich utca

Eladó lakásban iroda
Videó elérhető
Alapterület 77 m²
Szobák száma 3
Ár 47,9 millió Ft
  • Térkép
Bánhegyi Attila
06 20 918 ···
Kormorán Ingatlan
Üzenetet küldök

Eladó lakásban iroda

Ingatlan állapota felújított
Építés éve 1950 előtt
Energiatanúsítvány GG
Emelet földszint
Épület szintjei 6
Üzemeltetési díj nincs megadva
Parkolóhelyek száma nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Parkolás udvari beálló
A háromszobás földszinti lakás Erzsébetváros (VII. kerület) egyik patinás (neobarokk) lakóépületében, a diplomata lakóházak szomszédságában található.
Az épület érdekessége, hogy egy új beépítési rendszert preferálva, a ház fő frontjával nem a Damjanich utca felé, hanem a szomszéd ház felé fordul.

Videóbemutatót is láthat az ingatlanról! Kattintás a kék színnel szedett szövegre, illetve a start jelre itt, az ismertető leírás felett! Még több benyomást szerezhet, összegezheti az információkat.

A ház bejáratától a Városliget kényelmes sétával öt perc alatt elérhető. A belváros, a Nagykörút, csak négy trolimegálló. Üzletek, szolgáltatók, óvodák, iskolák közvetlen közelben megtalálhatóak. A Liget Budapest Projekt keretében elkészült Múzeum Mélygarázs a környéken lakók "komfortját" (elektromos töltők, kialakított családi parkolók), a 2 kilométeres, rekortán bevonatú és kivilágított futókör, a megújult botanikus kert, az itt élők rekreációját, felüdülését, egészségét szolgálja.

A ház lakóinak zárt (védett) udvar, parkoló, játszótér áll a rendelkezésére. A két nagyszoba ablakai is erre, a nagy világos udvarra néznek. A frissen felújított (bútorozatlan) lakás, amelyhez 10 nm-es pince is tartozik (!), azonnal beköltözhető. Jellemzői alapján gyermekes családnak, tanulmányait megkezdő, jövőjét a fővárosban tervező fiatalnak, (fiataloknak),

illetve vállalkozóknak (kiemelt fejlesztési terület) is figyelmet érdemlő ajánlat.
A különféle irodai munkákra felújított állapota, jó beosztása, mérete, a helyiségeinek felszereltsége, különösen a ház, illetve a lakás remek pozíciója teszi alkalmassá.
Részletesebb információk beszerzéséért keresse irodánkat!

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 918 ···
Üzenetet küldök