Bezárás

7. kerület, Wesselényi utca

Eladó egyéb iroda
Alapterület 136 m²
Ár 82,9 millió Ft
  • Térkép
Weitzel Róbert
06 70 775 ···
RE/MAX Hillside
Üzenetet küldök

Eladó egyéb iroda

Ingatlan állapota felújított
Építés éve 1950 előtt
Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet 1
Épület szintjei 2
Légkondicionáló van
Üzemeltetési díj nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Tetőtér nem tetőtéri
Parkolás utca, közterület
ELADÓ magas minőségben felújított, modern, 136 nm-es 6 szobás 1. emeleti, világos, tágas lakás a Rózsa utca és a Wesselényi utca sarkán!

A lakás 2020 novemberében készült el frissen, még senki sem lakta. Az ingatlanban 5 nagyméretű, ablakos, tágas, 12 nm feletti hálószoba található, ami ami rendkívül ritka, sokszor jóval nagyobb alapterületű lakásokban sem lehetséges ennyi teljes értékű, különnyíló ablakos szoba kialakítása.

A lakásban modern hőszivattyús hűtés- fűtésrendszer van, valamint egy gázcirkó is segíti a tökéletes belső hőmérsékletet. Mindegyik helyiségben egyedileg szabályozható a hőmérséklet a falakon elhelyezett digitális panelek segítségével. A hőszivattyús rendszer távolról, telefonról is irányítható, illetve meghibásodás vagy elállítás esetén távolról is el lehet végezni a javítást, így nem kell folyton odamenni és beállítani újra. Ez AirBnb-s kiadásnál fontos szempont. Egy nagyméretű melegvíztározó is helyet kapott a lakásban, így folyamatos a melegvízellátás, ha egyszerre többen is használják a fürdőszobákat.

A tulajdonos saját részre újította fel, ezért tett bele ilyen magas műszakit tartalmat, ami több, mint 5 millió forintba került.

Mindegyik szoba ablakkal ellátott, ebből 6 utcai 1 pedig udvari kilátással bír. Mindegyik szoba tágas és világos, a 6 szoba egyikéhez egy erkély is tartozik mely a Wesselényi utcára néz. A válaszfalak mind szigetletek. Amennyiben valaki újra összenyitna szobákat, úgy az könnyen megtehető. Úgy lettek a válaszfalak és vezetékezésük kialakítva, hogy igény szerint könnyen ki lehessen szedni a válaszfalakat.

A lakásban helyet kapott 2 zuhanyzós fürdőszoba, valamint 3 különálló WC is kialakításra került.

A szobák külön bejáratúak és zárhatóak, hőmérsékelük külön szabályozható, így akár szobánkénti kiadásra is tökéletesen alkalmas az ingatlan.

A házban 2 éve teljes gázvezeték csere volt, valamint idén az elektromos hálózat teljes cseréjére is sor került.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 775 ···
Üzenetet küldök