6. kerület, Lehel utca 1/c. I. em. 20.

Kiadó lakásban iroda
Alapterület 106 m²
Min. bérelhető 106 m²
Szobák száma 4 + 1 fél
426 € 148 985 Ft
  • Térkép
Kérem, ingatlanközvetítők ne keressenek!
06 20 369 ···
Üzenetet küldök

Kiadó lakásban iroda

Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1950 előtt
Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet 1
Épület szintjei 3
Légkondicionáló van
Bútorozott igen
Költözhető azonnal
Min. bérleti idő 3 hónap
Üzemeltetési díj 18 e Ft/hó
57 €/hó
Minimum bérelhető terület 106 m²
Parkolóhelyek száma nincs megadva
Akadálymentesített nem
Tetőtér nem tetőtéri
Parkolás utca, közterület - fizetős övezet
Az irodának kialakított és szépen karbantartott lakás, irodabútorokkal berendezve, vagy azok nélkül, irodának vagy lakásnak kiadó! A meghirdetett bérleti díj nettó összeg, melyet + 27% ÁFA terhel, de az számlát adunk! Az óvadék mértéke: Két havi bérleti díj.

A Bérbeadó: 5 db személygépkocsi, kedvezményes parkolását is biztosítja, a Bérlő részére, az alábbi, autónként értendő feltételek szerint:

7.985,-Ft+ÁFA/hó, illetve: 295,-Ft+ÁFA/óra, de maximum: 985,-Ft+ÁFA/nap összegekért, a szomszédos, kék színű palánkkerítéssel körülzárt területen, mely: hétköznapokon: 6:00 23:00 óra között van nyitva, Illetve

10.985,-Ft+ÁFA/hó összegért, a Fedinánd híd, Lehel tér felé eső részének, északi oldalán, kialakított, kezelő nélküli, kártyás beléptetésű parkoló területén, mely a hét minden napján, 0-24 óráig használhat.

A Bérlemény közműköltségeit, a mért fogyasztás alapján alapján kiállított közműszámlák alapján számlázza tovább a Bérlőnek a Bérbeadó. A társasházi, közösköltség, bruttó: 18.126,-Ft/hó összegét, közvetlenül kell fizetni, a bérleti díjon felül.

Vezetékes telefon és internet kapcsolat(ok)hoz vezetékes bekötés is biztosított. Ehhez szolgáltatót, a bérlő tetszése szerint választhat tetszése és a szolgáltatási szerződés megkötése is a leendő bérlő feladata lesz.

Az ingatlan jól megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval egyaránt, mégis csendes és tiszta levegőjű munkahelyet, illetve lakást kínál, mert az ablakok, a ház nyitott udvarával szomszédos, tágas zöldterületre néznek.

A mellékelt berendezési alaprajzok a lehetséges bútorozási opciókat mutatják. A bérleményben lévő, beépített és mobil bútorok, meg teakonyha berendezések is a leendő bérlő rendelkezésére állnak, de el is szállíttathatjuk ezeket, hogyha üres ingatlanra van szükség.

A bérlemény fűtését egy, cirkulációs falikazán (cirkó, melynek a típusa: Saunier Duoval, Therma Classic) biztosítja, tizenegy lemezradiátor meg egy törülköző szárító radiátor, hőleadó berendezéseken keresztül. Ezeket, központilag, egy fali termosztáttal lehet szabályozni. Ez a cirkó adja, a fürdő használati melegvízét is. A mosogató melegvíz ellátását, pedig egy, 5 literes átfolyós vízmelegő (Hajdú típus) produkálja, a mosogató tálca alá beszerelve.

A legnagyobb irodahelység légkondicionálása, egy split klímával (Fisher típus) biztosított. Továbbá, minden irodahelyiséget szalagfüggönyök védenek a napsugárzástól és a felmelegedéstől. Az irodák hőterhelése, egyébként eleve mérsékelt, mivel az ablakok keletre néznek. A fénycsöves mennyezeti lámpatestek pedig, káprázatmentes, monitor-barát megvilágítást biztosítanak költségtakarékos módon.

Az ingatlan, biztonsági bejárati ajtóval, meg riasztó rendszerrel is fel van szerelve. (Ez utóbbi egy, RKP16 Plus típusú, hét mozgásérzékelővel (zónával) kialakított berendezés.)

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Kérem, ingatlanközvetítők ne keressenek!
06 20 369 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?