VI. kerület, Külső-Terézváros Eladó szálloda, hotel, panzió
Alapterület 1754 m2
Azonosító: 32692257
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 868
Eladó szálloda, hotel, panzió
Légkondicionáló nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Légkondicionáló nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Leírás

Andrássy úttól pár lépésre hostelnek, irodaháznak, iskolának is alkalmas, 1754 nm-es, bővíthető épület-együtes eladó

Az épület két tömbből áll az utcafronti „B” épület és a hátsó udvarban található „A” épületből, amely két épület műszakilag elkülönül egymástól. Az ’U’ alaprajzú „B” jelű épület feltehetőleg 1940-ben épült, míg az udvar felől megközelíthető „A” jelű egyéb helyiség (fogda) megnevezésű épület 1987-ben.
B épület: 842 nm-es, hagyományos építésű földszint + 3 emelet beépítésű épület középső részén került a bejárat elhelyezésre. A jobb oldali utcai szárnyban található a lépcsőház. A függőleges teherhordó szerkezetek téglából, a vízszintes teherhordó szerkezetek acélgerendás födémmel készültek. A szinteket íves kialakítású műkő lépcső köti össze, kovácsoltvas korláttal, a nyílászárók kapcsolt gerébtokos szerkezetek. Az ingatlan irodai funkcióra került kialakításra és hasznosításra szintenkénti vizesblokkokkal ( teakonyha, mellékhelyiségek) Előzetes felmérés alapján további két szint építhető az épületre.
Az épületet 2015-ben került felújításra irodai funkcióra, a műszaki munkák főbb elemei:
• alaprajzi átalakítások, burkolatok, lépcsőház felújítása
• új nyílászárók / belső és külső /
• új gépészet, új korszerű kazán
• új vizesblokkok, konyhabútorok minden szinten
• részleges klimatizálás
• új elektromos hálózat és világítási berendezések.

A épület: 912 nm-es, földszint+1 emelet, önálló közműellátással nem rendelkezik, fűtési és közműellátottsága az szomszéd ingatlanból kapcsolódik, mely leválasztható. Az ingatlan speciális kialakítása az eddigi funkciót tükrözi. Emeletráépítés lehetséges vagy elbontható és új épület építhető a helyére.
Oktogon közelében helyezkedik el, a környék infrastrukturális ellátottsága kimagasló, tömegközlekedési eszközökkel igen jól megközelíthető.

Eladási ára: 2,8 M EUR

Tovább olvasom expand_more
Térkép VI. kerület, Külső-Terézváros
BKK megállók a közelben
Troli
72M
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 616,03 ezer Ft/m²
VI. kerület 500 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 868
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch