VI. kerület, Külső-Terézváros Eladó szálloda, hotel, panzió
Alapterület 1754 m2
Azonosító: 32692257
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 868
Eladó szálloda, hotel, panzió
Légkondicionáló nincs megadva
Légkondicionáló nincs megadva
Leírás

Andrássy úttól pár lépésre hostelnek, irodaháznak, iskolának is alkalmas, 1754 nm-es, bővíthető épület-együtes eladó

Az épület két tömbből áll az utcafronti „B” épület és a hátsó udvarban található „A” épületből, amely két épület műszakilag elkülönül egymástól. Az ’U’ alaprajzú „B” jelű épület feltehetőleg 1940-ben épült, míg az udvar felől megközelíthető „A” jelű egyéb helyiség (fogda) megnevezésű épület 1987-ben.
B épület: 842 nm-es, hagyományos építésű földszint + 3 emelet beépítésű épület középső részén került a bejárat elhelyezésre. A jobb oldali utcai szárnyban található a lépcsőház. A függőleges teherhordó szerkezetek téglából, a vízszintes teherhordó szerkezetek acélgerendás födémmel készültek. A szinteket íves kialakítású műkő lépcső köti össze, kovácsoltvas korláttal, a nyílászárók kapcsolt gerébtokos szerkezetek. Az ingatlan irodai funkcióra került kialakításra és hasznosításra szintenkénti vizesblokkokkal ( teakonyha, mellékhelyiségek) Előzetes felmérés alapján további két szint építhető az épületre.
Az épületet 2015-ben került felújításra irodai funkcióra, a műszaki munkák főbb elemei:
• alaprajzi átalakítások, burkolatok, lépcsőház felújítása
• új nyílászárók / belső és külső /
• új gépészet, új korszerű kazán
• új vizesblokkok, konyhabútorok minden szinten
• részleges klimatizálás
• új elektromos hálózat és világítási berendezések.

A épület: 912 nm-es, földszint+1 emelet, önálló közműellátással nem rendelkezik, fűtési és közműellátottsága az szomszéd ingatlanból kapcsolódik, mely leválasztható. Az ingatlan speciális kialakítása az eddigi funkciót tükrözi. Emeletráépítés lehetséges vagy elbontható és új épület építhető a helyére.
Oktogon közelében helyezkedik el, a környék infrastrukturális ellátottsága kimagasló, tömegközlekedési eszközökkel igen jól megközelíthető.

Eladási ára: 2,8 M EUR

Tovább olvasom expand_more
Térkép VI. kerület, Külső-Terézváros
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
VI. kerület 502,10 ezer Ft/m²
Ez az ingatlan 644,16 ezer Ft/m²
VI. kerület 502,10 ezer Ft/m²
Ez az ingatlan 644,16 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 868
Személyi kölcsön ajánlatunk: 1 500 00 Ft - 60 hónapra
Raiffeisen Személyi Kölcsön (Aktív számlahasználat és Jövedelem250 kedvezménnyel) Raiffeisen Személyi Kölcsön (Aktív számlahasználat és Jövedelem250 kedvezménnyel) 32 951 Ft/hó THM: 12,57% Érdekel Jogi tudnivalók
CIB Előrelépő Személyi Kölcsön CIB Előrelépő Személyi Kölcsön 32 312 Ft/hó THM: 11,13% Érdekel Jogi tudnivalók
Cofidis Fapados Kölcsön Cofidis Fapados Kölcsön 38 324 Ft/hó THM: 19,90% Érdekel Jogi tudnivalók
További ajánlatok arrow_right_alt
A hirdetés az érintett szolgáltatások/termékek főbb jellemzőit tartalmazza a teljesség igénye nélkül. A pénzügyi termék igénybevételének részletes feltételeit és kondícióit a Bank mindenkor hatályos hirdetménye, illetve a Bankkal megkötendő szerződés tartalmazza. A kalkuláció csak a tájékoztatást és a figyelemfelkeltést szolgálja, a végleges törlesztő részlet, THM, hitelösszeg a hitelképesség függvényében változik és nem minősül ajánlattételnek. Az ingatlan.com Zrt. hitelkalkulátora, a money.hu, az aktuális banki kondíciók alapján számol, az adatokat legfeljebb 3 munkanaponként ellenőrizzük. További részletek Kevesebb részlet
Promóció
Ez is érdekelhet
© ingatlan.com - 1999 - 2022 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch