VI. kerület, Külső-Terézváros Eladó étterem, vendéglő
Alapterület 700 m2
Azonosító: 32642286
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 927
Eladó étterem, vendéglő
Légkondicionáló van
Energiatanúsítvány nincs megadva
Légkondicionáló van
Energiatanúsítvány nincs megadva
Leírás

ELADÓ Budapest VI. kerület közepén, közel a Teréz körúthoz, a Hunyadi tér mögött, egy 3 szintes, 2020-ban teljesen felújított és korszerűsített üzlethelyiség. A fűtésről és a melegvíz ellátásról egy vadonat új kombi cirkó készülék gondoskodik. Több fürdőszoba, wc és konyha helyiség is lett kialakítva az ingatlanon belül. A klímaberendezéseknek és a szellőztető rendszernek az előkészületi szerelése ki lett építve. Az ingatlan gazdasági bejárattal is rendelkezik.

Földszint: 60nm
Emelet: 60nm
Szuterén: 580nm

Az üzlethelyiség hasznosítás terén szinte minden tevékenységhez megfelel. A szuterén szint is jól tagolható további részekre, hiszen nagyon sok ablakkal rendelkezik. Megtekintés végett keressen, akár a hétvégén is nyugodtan!

Tovább olvasom expand_more
Térkép VI. kerület, Külső-Terézváros
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 500 ezer Ft/m²
VI. kerület 500 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 927
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch