Bezárás

6. kerület, Belső-Terézváros

Eladó étterem, vendéglő...
Alapterület 176 m²
Ár 99 millió Ft
  • Térkép
Szatmári Ottó
06 20 513 ···
Családi Ingatlan
Üzenetet küldök

Eladó étterem, vendéglő...

Légkondicionáló van
TELJESEN FELÚJÍTOTT, ÉTTEREM AKÁR BÉRLETI JOG VÁSÁRLÁSÁVAL IS!

Nyugati tértől 4-5 perc sétára, Belső Terézvárosban, Teréz körút-Dessewffy u.-Jókai u. határolt területen a Teréz Körúttól 20 méterre található TELJESKÖRŰEN FELÚJÍTOTT 163nm-es, minden engedéllyel rendelkező, rengeteg helyiséges étterem tulajdonjoga eladó. Az ingatlan egy 4 emeletes jó állapotú épület pinceszintjén helyezkedik el és jelenleg is üzemel. Kialakítását tekintve egy IMPOZÁNS lépcsőn jutunk le a 2 vendégteres étterembe (összesen 53 fő ültetve) ahol a bárpulton kívül még helyet kapott egy ruhatároló illetve egy kisebb raktár is. Tovább haladva találjuk a Női illetve férfi mellékhelyiségeket valamint a személyzeti öltözőt. A nagy konyhákra jellemző LÉGTECHNIKÁVAL és ipari ELSZÍVÓVAL felszerelt konyhából nyílnak a gazdasági helyiségek, fehér/fekete mosogatók, raktárak, előkészítők (hús valamint zöldség), HŰTŐKAMRA, illetve a SAJÁT LIFT ami az utcaszintről az étterembe könnyíti meg a szállítást. Fűtését tekintve gázcirkó, de helyet kapott egy garanciális, gazdaságos IPARI hűtő/fűtő INVERTERES KLÍMA is.
A TELJESKÖRŰ FELÚJÍTÁS kiterjedt az ingatlan elektromos hálózatának cseréjére, vízhálózat cseréjére, újra vakolásra, új lift beszerelésére, légtechnika cserélésére, szennyvíz hálózat és átemelő cserélésére, hideg és faburkolatok felújítására/cseréjére.
A jelenleg is üzemelő étterem több szállással foglalkozó intézménnyel van kapcsolatban.

BÉRLETI JOG VÁSÁRLÁSA ESETÉN: 10 ÉVRE SZÓLÓ BÉRLETI JOG: 20M Ft és havi 700.000,-Ft+Áfa+Rezsi (amely közben szintén van lehetőség az aktuális áron történő megvásárlásra)

Az étterem kitűnő elhelyezkedésének köszönhetően közvetlen közelében található több szálloda, hotel, hostel, AIRBNB lakás/szoba, intézmény, és ami a legfontosabb NAGY ÁTMENŐ FORGALOM! A 4-6 villamos megállója 2 perc sétán belül.
Amennyiben felkeltettem érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal a megadott elérhetőségeimen.
Ha az ingatlan vásárlásához hitelre van szüksége, hiteltanácsadónk ingyenesen segít Önnek megtalálni a piacon található konstrukciók közül a legoptimálisabb lehetőséget. Hasonló ingatlanokért kérem, látogasson el honlapunkra. Várom hívását!

Családi Ingatlan weboldala

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 513 ···
Üzenetet küldök