VI. kerület, Teréz körút Egyéb vendéglátó egység bérleti joga átadó
Alapterület 67 m2
Azonosító: 33148743
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 70 900
Egyéb vendéglátó egység bérleti joga átadó
Légkondicionáló van
Energiatanúsítvány nincs megadva
Légkondicionáló van
Energiatanúsítvány nincs megadva
Leírás

Csak nálunk!

PROFI, BEVEZETETT CUKRÁSZDA BÉRLETI JOGA ELADÓ TELJES BERENDEZÉSSEL!

VI. kerületben TERÉZ KÖRÚTON a Podmaniczky utca közelében, forgalmas környezetben ÁTADÓ egy FELÚJÍTOTT, TERASZOS, UTCAI PORTÁLOS, teljesen berendezett, magas minőségű beépített gépekkel felszerelt CUKRÁSZDA! 13 éve folyamatosan bejáratott vevőkörrel rendelkezik és jelenleg is magas profittal üzemel.

Az üzlethelyiség 12-16 fős + TERASZ! A teljes alapterület az előkészítő és kiszolgáló egységekkel együtt 67m2+18m2 galéria (melyet most raktárként használnak), illetve a pincében található a teljes gépészet.

Jelenlegi tevékenységhez minden szakhatósági engedéllyel rendelkezik és HOSSZÚTÁVON, 10 évre vagy akár hosszabb távra is tervezhető a bérlés.

Bérleti jog: 59 M Ft, mely tartalmazza a beépített gépeket, pultokat, hűtőket. A további bérleti díj 770.000.- Ft +áfa/hó.

A kiváló tervezésnek és kivitelezésnek köszönhetően rendkívül energiatakarékosan üzemeltethető, kedvező rezsiköltséggel! A hűtők által termelt melegvíz újrafelhasználásával energiahatékony gépek lettek egyedileg legyártatva. Így a mostani forgalom mellett a gázfogyasztás 124 m3, gázcirkóval, padlófűtéssel.

TOVÁBBI EXTRÁK: klíma, riasztórendszer, gazdasági bejárat és kamerarendszer!

A részletek, feltételek előre egyeztetett, személyes találkozással kerülnek egyeztetésre.

Bármikor fogadom hívását, amennyiben nem lennék elérhető, visszahívom!

Tovább olvasom expand_more
Térkép VI. kerület, Teréz körút
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 900
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch