VI. kerület, Zichy Jenő utca 22.

Egyéb vendéglátó egység bérleti joga átadó
A hirdető nem töltött fel fotókat az ingatlanról.
Ár
16,9 millió Ft
Alapterület
100 m²
Azonosító: 32366577
Lépj kapcsolatba a hirdetővel Ingatlanközvetítők megkeresését is szívesen fogadom!
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Egyéb vendéglátó egység bérleti joga átadó

Légkondicionáló
nincs megadva

Leírás

Működő folyamatosan növekvő bevétellel rendelkező 100m2-es vendéglátó hely: a bérleti joggal, céggel, eszközökkel, árukészlettel, nagyon kedvező beszállítói szerződésekkel együtt eladó. Várható megtérülés 1,5-2 év, melyet az elmúlt időszak kimutatásaival alá is tudunk támasztani. Az ingatlan bérleti díja minössze 120.000Ft/hó!

Italkereskedelemben és vállalkozói szférában szerzett tapasztalatainkat felhasználva raktuk össze szívvel-lélekkel az egész koncepciót, enteriőrt, brandet, italkínálatot, pénzügyi és marketing terveket. Magát a bár stílusát pedig egy elismert, több budapesti helyet ikonikus kultuszhellyé emelő képzőművész Babos Zsili alkotta.
A bár jelenleg is üzemel, és folyamatosan növekvő bevételt termel, rendszeres, közkedvelt eseményeink vannak: KVÍZ-estek, UNO kártya körversenyek, italkostolók, koncertek, KARAOKE-estek - melyeknek egy kialakított mini színpad ad helyszínt. Ezen tematikus esték tovább folytathatók, amennyiben az új tulajdonos ezt szeretné, minden ehhez szükséges információt, partner kontaktot átadunk. A hely továbbá a projektoros kivetítő falnak köszönhetően digitális workshopokra, sportesemények közvetítésére, rendezvények megtartására is tökéletesen alkalmas.
Ideiglenes önkormányzati engedély révén egy közel 20 m2-es teraszhelyiség fel lett építve az utcafronton, így jelenleg a beltéri 100m2-es 50fős kapacitás +20m2 26fős kültéri vendégtérrel egészül ki. A hely maga átmenő gyalogos forgalom tekintetében nagyon jó, frekventált elhelyezkedésű, közvetlenül a Nagymező és a Hajós utca szomszédságában. A legnagyobb hazai programajánló hírportál (We Love Budapest) az idei kedvenc kultúrbárjukká választotta és forgatási helyszínnek is felkeresték a legismertebb hazai kereskedelmi csatornától.

A környékbeli árakhoz képest elenyésző az ingatlan havi bérleti díja, ami fixen 120.000 Ft/hó (sok helyen a közös költség majdnem ekkora) és erre a bérleti díjra 10 éves bérleti szerződése van a Kft.-nek, ami természetesen az új tulajdonosra is vonatkozik. A Kft. hitel-és tehermentes, nincs semmilyen beszállítói és adótartozása, valamint rendelkezik még kb. 7.000.000 Ft tagi kölcsönnel, így eddig az összegig adómentesen lehet kivenni pénzt a vállalkozásból. A vételár tartalmazza továbbá az árukészletet ami 1,5-2 millió Ft között van.

Italkínálatunk kialakításakor az egyediséget és minőséget tartottuk szem előtt úgy, hogy a kötelező klasszikusok is megjelenjenek a bárban. Sörben az unásig ismert nagyipari márkák helyett kézműves Békésszentandrásit csapolunk és üveges kínálatunk nagyobbik részében is őket részesítjük előnyben. Párlatokban az aktuális trendeknek megfelelően erős gin és rum kínálat mellett széles whisky sortiment áll rendelkezésre, amit trendnek megfelelő longdrink alapanyagokkal helyeztünk stabil alapokra.
Vendégeink kitörő örömmel fogadták, hogy végre van egy hely ahol jó sör van csapon, a folyóbor átlag feletti, akár magában is fogyasztható sok belvárosi hellyel ellentétben. Gin Tonic és párlatok terén világszínvonalú a felhozatal, még a sokat látott külföldi betérők arcára is nagy mosolyt csal. Étel fronton elkészítettünk egy egyedi, kovászos piritott hagymás tésztából sütött kenyérlángost, mely kötelező "sörkorcsolya" eleme a Jenő hangulatnak.

Az elmúlt időszak statisztikái alapján az ajánlott nyitvatartási idő heti 5 napban: kedden, szerdán és csütörtökön 6 órában (18-24 óráig), pénteken és szombaton 8 órában (18-02 óra között van) - így nem feltétlenül jelent teljes állású elfoglaltságot az üzemeltetése, legalábbis más átlagos vendéglátós munkaidőhöz képest.

Célunk egy olyan közösségi hely megalkotása volt, ami egy átlagos vendéglátóegységhez képest plusz értékeket biztosít, teret ad, színvonalat képvisel, színt visz a budapesti estékbe, úgy gondolom ezen elvárásainkat maximálisan sikerült is megvalósítani.
Mindezek ellenére fájó szívvel az eladás mellett azért döntöttünk, mert hárman vagyunk tulajdonosok, és a kezdeti élethelyzeteink olyannyira megváltoztak, hogy már nem tudunk hosszútávon együtt ugyanabba az irányba gondolkodni, mint az elején.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésed, keress az itt megadott telefonszámon és egy személyes találkozó keretében még részletesebben bemutatjuk a helyet, betekintést adunk a számokban és ha megállapodunk, akkor az adásvételt követően is fogjuk a kezed ,ha szeretnéd és betanítunk a jövedelmező üzemeltetés fortélyaiba.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel Ingatlanközvetítők megkeresését is szívesen fogadom!
Magánszemély
Magánszemély