VI. kerület, Jókai tér Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Alapterület 207 m2
Azonosító: 33275967
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
A hirdető nem adott meg telefonszámot.
Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Ingatlan állapota felújított
Építés éve 1981 és 2000 között
Emelet szuterén
Légkondicionáló van
Rezsiköltség nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Ingatlan állapota felújított
Építés éve 1981 és 2000 között
Emelet szuterén
Légkondicionáló van
Rezsiköltség nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Leírás

Felújított 207 m2-es szuterén üzlethelyiség eladó tulajdonosoktól 8 éve szünetelő cég üzletrész átadásával, mivel a cégnek ez az egyetlen vagyoni eszköze, ennek tulajdonlása miatt maradt fenn a problémamentes, rendezett, tehermentes cég. Közvetlen az Andrássy út és az Oktogon mellett található, belső Terézvárosban, a 2022-ben felújított Jókai téren, üzletek környezetében. A tér felújítása során a teljes csatornázat, járdaburkolat is felújításra került.
Az üzlethelyiség közvetlen utcai bejárattal rendelkezik a térről.
Belső helyiségszerkezet-elrendezése szerint meleg konyhás étteremként/pub-ként működött, de bármely más célra is hasznosítható. A beépített pult és boxok jelenleg is meg vannak, konyha és helyiségei berendezetlenek. Ablakai a társasház udvarára nyílnak.

Az ingatlan teljes felújítása 2022.őszén fejeződött be, amelynek során ki lett cserélve az összes társasházi és cégtulajdonú vízvezeték, áramvezeték, valamint az összes járólap és falburkolat, új szaniterek, új ablakok, új légtechnika, új klíma kerültek beszerelésre.
Önálló vízórás, ennek megfelelő közös költséggel. Önálló gázóra csonkkal, a gázszerződést újra lehetséges megkötni, új gázóra igénylésével. A társasház udvari csatornázata 2019-ben feltárásra és kicserélésre került. A társasház közös képviselete, gazdálkodása rendezett, a felújítások rendre megtörténnek.

Az üzlet történelméhez hozzátartozik, hogy 1992 november 18-án nyitotta Szabad György a Magyar Országgyűlés Elnöke és Vitéz Lord Brain of Wheatley, az Egyesült Királyság Koronatanácsosa, mint országunkban az első eredeti angol pub/éttermet. Meleg hangulatos atmoszférájával és az Operaházhoz való közelségével hamar kedvenc találkozóhelye lett a színészeknek, zenészeknek, sportolóknak, íróknak és ismert politikusoknak.

Tovább olvasom expand_more
Térkép VI. kerület, Jókai tér
BKK megállók a közelben
Villamos
Metró
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 710,14 ezer Ft/m²
VI. kerület 669,76 ezer Ft/m²
Belső-Terézváros 926,55 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 200-299 m² közötti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó üzlethelyiségek ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
A hirdető nem adott meg telefonszámot.
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch