Bezárás

6. kerület, Király utca

Eladó tégla építésű lakás
Alapterület 61 m²
Szobák száma 1 + 1 fél
  • Térkép
Mlinárik Márton
06 70 777 ···

Eladó tégla építésű lakás

Ingatlan állapota közepes állapotú
Építés éve 1950 előtt
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet 4
Épület szintjei 5
Lift van
Belmagasság 3 m vagy magasabb
Fűtés gáz (cirko)
Légkondicionáló nincs
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC egy helyiségben
Tájolás kelet
Kilátás utcai
Kertkapcsolatos nincs megadva
Tetőtér nem tetőtéri
Parkolás utca, közterület
***For english language please scroll down ***

A VI. Kerületben, a Király utcában eladó egy 5 szintes, kívül-belül teljesen felújított, liftes társasház 4.emeletén található, átlagos állapotú, 2 szobás, napfényes K-i tájolású, utcára néző lakás.

Az épület az 1900-as évek elején épült, körfolyosós polgári bérház. A lakóközösség kultúrált, látszik, hogy oda figyelnek a környezetükre és rendben tartják a házat.

A lakás legutolsó teljeskörű felújítása 1984-ben történt, az állapotok ennek megfelelőek. A meleg vízellátásról gázbojler, a fűtésről gáz cirkó gondoskodik. A villanyvezetékek rézből készültek. Az ablakok régi, fa nyílászárók, 2019-ben felújításra kerültek, cserére nem szorulnak. Az ingatlan jelenleg is lakott és minden működik, de ahhoz, hogy a lakás a mai kor igényeinek megfelelő legyen, szükség van felújítása és kisebb átalakításra, a belmagasság 360 cm, tehát akár galéria is kialakítható. A lakáshoz tartozik egy 2 nm-es tároló az 5.emeleten, illetve van egy tároló a pince szinten is, így a sok, nem mindennapi használatú holmi elhelyezése sem lesz probléma.

Környék
Az épület Budapest legismertebb látványosságai közelében áll, hiszen a Hősök terét, az Andrássy utat és a Városligetet minden túrista ismeri. Ennek köszönhetően a tulajdonosa biztos lehet abban, hogy értékes ingatlant vásárolt. A Liget közelsége a városi lét egy másik rákfenéjét kezeli, mégpedig a zöld terület hiányát. Ha kedvünk tartja 5 perc séta után a Városligetben lehetünk és kocoghatunk, kutyát sétáltathatunk, piknikezhetünk az árnyas fák alatt.

Közlekedés
A legkézenfekvőbb tömegközlekedési kapcsolat a 76-os és 73-as troli az Izabella utcában, a kis földalatti a Kodály köröndnél, vagy a 4-6-os villamos a körúton.

Ajánlom első lakásnak, illetve ajánlom befektetők figyelmébe, hiszen a környék népszerűsége miatt az ingatlan bármikor könnyen bérbe adható.

Ne maradjon le, hívjon most!


*******

In the VI. district, in Király street, a 5-story, completely renovated inside and out, located on the 4th floor of a condominium with an elevator, in average condition, 2-room, sunny K-oriented, street-facing apartment

The building was built in the early 1900s, a civilian apartment building with a circular hallway. The residential community is cultured, they seem to pay attention to their surroundings and keep the house tidy.

The last complete renovation of the apartment took place in 1984, and the condition is in line. The hot water supply is provided by a gas boiler and the heating by a gas circulator. The electrical wires are made of copper. The windows are old, wooden doors and windows, renovated in 2019, do not need to be replaced. The property is still inhabited and everything is working, but for the apartment to meet the needs of today, it needs renovation and minor remodeling, the ceiling height is 360 cm, so even a gallery can be created. The apartment has a 2 sqm storage on the 5th floor, and there is also storage on the basement level, so the placement of a lot of things that are not for everyday use will not be a problem either.

Surroundings
The building is close to the most famous sights of Budapest, as Heroes' Square, Andrássy Avenue, and Városliget are known to all tourists. Thanks to this, the owner can be sure that he has bought a valuable property. The proximity of Városliget treats the canker of urban existence, namely the lack of green space. If you feel like after 5 minutes of walking we can be at Városliget and jog, walk a dog or even have a picnic under the shady trees.

Transport
The most obvious public transport connections are trolleys 76 and 73 on Izabella Street, the small underground at Kodály körönd, or tram 4-6 on the boulevard.

I recommend it as a first apartment, or I recommend it for investors' attention, as due to the popularity of the area, the property can be easily rented out at any time.

Don't miss out, call now!

Ingatlan48 weboldala

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 40-79 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó téglalakások ára alapján számoltuk ki. A lakások m2 árába az alapterületen kívül az erkély 50%-át is beleszámítjuk.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 777 ···
Üzenetet küldök