Bezárás

6. kerület, Külső-Terézváros

Eladó tégla építésű lakás
Alapterület 69 m²
Szobák száma 3
  • Térkép
Dalos Mariann
06 70 442 ···
OTP Ingatlanpont Kft.
Üzenetet küldök

Eladó tégla építésű lakás

Ingatlan állapota nincs megadva
Építés éve 2020
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet 3
Épület szintjei nincs megadva
Lift van
Belmagasság nincs megadva
Fűtés egyéb
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Tájolás nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Erkély 18 m²
Kertkapcsolatos nincs megadva
Tetőtér nem tetőtéri
Parkolás nincs megadva
KURIÓZUM A BELVÁROSBAN! A világ örökségeként ismert Andrássy úton, századfordulós épületek környezetében, eredeti pompájába visszaállított, polgári stílusú, műemléki épület bővítésének köszönhetően hat kulcsrakész, okosotthon rendszerrel felszerelt, exkluzív lakás kerül kialakításra. Az elhelyezkedésen túl a lakások különlegessége többek között a nagyméretű, panorámás teraszok kialakításában rejlik.
A kínálatban megtalálható nappali + 2 szobás, nappali + 3 szobás, vagy 100 nm feletti, 4 szobás ingatlan is, de választhat privát tetőterasszal rendelkező duplex lakást is.
A beruházás keretében nemcsak az épület külső és belső homlokzata újul meg, hanem egy új, panorámalift beépítésére is sor kerül.
A fűtés-hűtés és meleg víz ellátásról levegő-víz hőszivattyús rendszer gondoskodik, a padlófűtés és mennyezeti hűtés-fűtés nemcsak a legkorszerűbb technológiát, hanem az alacsony fenntartási költséget is garantálja.
A beruházást minden igényt kielégítő, modern és igényes megoldások jellemzik, a kedvező tájolásnak köszönhetően napfényes életteret biztosítva az ott lakók számára.
A környék a Belváros legnépszerűbb és egyben legértékesebb, külföldiek által is rendkívül kedvelt része. Értékálló és presztízs ingatlan. A kínálatból a legkülönlegesebb belvárosi életérzést és stílust keresők és a befektetési céllal vásárlók is megtalálhatják álmaik otthonát. Várható átadás: 2020. ősz

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 40-79 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó téglalakások ára alapján számoltuk ki. A lakások m2 árába az alapterületen kívül az erkély 50%-át is beleszámítjuk.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 442 ···
Üzenetet küldök