Bezárás

6. kerület, Teréz körút 8.

Eladó tégla építésű lakás
Alapterület 122 m²
Szobák száma 3
Ár 78,2 millió Ft
  • Térkép

Eladó tégla építésű lakás

Ingatlan állapota felújítandó
Építés éve 1950 előtt
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet 1
Épület szintjei 4
Lift van
Belmagasság 3 m vagy magasabb
Fűtés nincs megadva
Légkondicionáló nincs
Rezsiköltség 24 644 Ft/hó
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC külön helyiségben
Tájolás északkelet
Kilátás utcai
Kertkapcsolatos nem
Tetőtér nem tetőtéri
Parkolás utca, közterület - fizetős övezet
Eladó egy felújítandó, 122 m²-es 3 szobás (+ hall) lakás az Oktogonhoz közel (VI. kerület) az első emeleten. Tömegközlekedéssel jól megközelíthető (földalatti, 4-6-os stb.). Több mint 4 méteres belmagassággal és tágas szobákkal rendelkezik. Teréz körútra néző magas ablakainak köszönhetően bőven jut természetes fény a szobákba.
Kiváló befektetés, akár rövidtávú lakáskiadásra is.

Ha érdeklődik, kérem, írjon e-mailt vagy üzenetet a hirdetés alatt, és küldök további fényképeket és információt, illetve válaszolok a kérdésekre.
Telefonon NEM vagyok elérhető!
Kérem, ingatlanközvetítők NE keressenek!

HELYISÉGEK:
A lakásban 3 szoba, 1 hall, 1 előszoba, 3 vizes helyiség (fürdőszoba, WC, konyha) és 2 kamra található (összesen 10 helyiség). Összesen 8 ablakkal rendelkezik (4 az utcára, 2 a körfolyosóra és 2 a lichthofra néz), az utcára és a folyosóra nézők spalettával elsötétíthetők. A szobák elhelyezkedése a mellékelt méretarányos alaprajzon látható. Belmagasság: 4,35 m.
Előszoba (#0): 8,1 m², vékony üveges fal és ajtó választja el a halltól (#1), valamint innen nyílik a konyha (#8) és néhány kisebb helyiség (#6 és #7). A bejárati ajtó a lépcsőházból nyílik, az előszoba ablaka a körfolyosóra néz.
Hall (#1): 15,4 m², pl. étkezőnek alkalmas. Csak más helyiségek veszik körül, de az üveges fal és ajtók miatt két irányból is kap természetes fényt.
Nagy szoba (#2): 30,3 m², hosszú, L alakú szoba, utcára néző ablakkal.
Közepes szoba (#3): 29,7 m², két ablak is megvilágítja. A hall (#1) és a két nagy szoba (#2 és #3) körkörösen átjárható.
Kis szoba (#4): 18,1 m², egyetlen ajtóval rendelkezik (#3-ba), valamint utcára néző ablakkal.
Fürdőszoba (#5): 6,1 m², kád és még egy csap található benne. Lichthofra néző ablaka van. A hallból (#1) és a nagy szobából (#2) is elérhető, így ez a három helyiség is körkörösen átjárható.
WC (#6): 1,6 m², előszobából nyílik, lichthofra néző kis ablakkal.
Kamra (#7): 2,1 m², előszobából nyílik, innen ajtó vezet a lichthofra.
Konyha (#8): 6,1 m², mérete miatt főleg főzésre alkalmas. Ablaka a körfolyosóra néz.
Kamra (#9): 3,9 m², konyhából érhető el lengőajtóval, azzal egy légtérben van (a fal nem ér a plafonig). Lichthofra néző ablaka be van deszkázva (ezzel együtt valójában 9 ablak van a lakásban).

ÁLLAPOT:
(Nem hallgatom el a negatívumokat sem. De felújítással megoldhatóak.)
Villany: régi, (többnyire) földeletlen villamosvezetékek vannak. Villanyóra méri.
Fűtés: a kéményt bélelni kell (vagy a fűtésrendszert cserélni). Jelenleg cserépkályha van gáz (Héra) égőbetéttel. Gázóra volt, de ideiglenesen kiköttettem, amíg használaton kívül van.
Víz: két vízóra méri. Melegvizet átfolyós gázbojler szolgáltat a fürdőszobában (a gázóra visszaszerelése után). A konyhai bojler nem működik, és a vízcsap felújítandó.
Padló: a parketta régi, és pár helyen hibás. Fürdőszobában, WC-ben kerámia járólap, konyhában műanyag van.
Nyílászárók: fából készültek, az ablakok nem jól szigetelnek (sem hőt, sem hangot). A szobákban hallható a forgalom (pl. villamos) hangja. (Megoldás: hangszigetelő ablakok.) Erős biztonsági rács védi a bejárati ajtót és a folyosóra néző két ablakot.

HÁZ ÉS KÖRNYEZET:
A ház Budapest VI. kerületében, a Teréz körúton, az Oktogon és a Király utca között található. Megközelíthető földalattival (M1), 4-es/6-os villamossal, 105-ös busszal, valamint másfél utcányira van a 70-es és a 78-as troli megállója is. A parkolás fizetős. Az út széles járdával rendelkezik.
A ház 1885-ben épült, téglaház, 3-emeletes, belső udvarral és függőfolyosóval rendelkezik. A lakás az első emeleten van, a lépcsőházból (ahol lift is van) közvetlenül nyílik. A külső kapu napközben nyitva van (az udvaron található üzletek miatt), de a lépcsőház belső kapuval védett, amely ilyenkor is zárt.
Közös költség: 24644 Ft/hó (202 Ft/hó/m²), ebben nincs benne sem a víz (amit két vízóra mér), sem a fűtés. A házban az utóbbi években kisebb felújítások történtek (pl. lépcsőház festése, lakásba vezető gázvezeték felújítása).
A házban lehetőség van rövidtávú lakáskiadásra azzal a feltétellel, ha a lakástulajdonosok többsége hozzájárul (volt már, akinek sikerült).

A lakás per- és tehermentes.

Ha érdeklődik, e-mailt vagy üzenetet írjon, és további képeket küldök. Telefonon nem vagyok elérhető.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 120-149 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó téglalakások ára alapján számoltuk ki. A lakások m2 árába az alapterületen kívül az erkély 50%-át is beleszámítjuk.

Kapcsolat a hirdetővel

Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?