Bezárás

6. kerület, Anker köz 2-4.

Eladó lakásban iroda
Virtuális séta
Alapterület 388 m²
Szobák száma 7 + 2 fél
Ár 320 millió Ft
  • Térkép
Antal Mirjam
06 70 309 ···
RE/MAX Professionals
Üzenetet küldök

Eladó lakásban iroda

Ingatlan állapota felújított
Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet 4
Épület szintjei 4
Légkondicionáló van
Üzemeltetési díj nincs megadva
Parkolóhelyek száma nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Tetőtér legfelső emelet, nem tetőtéri
Parkolás utca, közterület
Egy 388 nm alapterületű teljes felújtáson átesett, kellemes atmoszférájú, napfényes ingatlan eladó a belváros szívében található Anker közben.

Az ingatlan egy 86,34 nm alapterületű kisebb és egy 301,53 nm nagyobb, egymástól különválasztható irodarészből áll. Az ingatlan korábban két külön lakásból állt, emiatt két helyrajzi számon található, de kizárólag egyben megvásárolható. A két lakás közös költsége összesen havonta 83 000HUF.

A jelenleg irodaként berendezett ingatlan elegáns és modern arculattal rendelkezik, egyaránt alkalmas lakhatási célokra is. Kialakításkor fontos szempont volt a minél több természetes fény bejuttatása, amelyet a nagy ablakok és tágas terek biztosítanak.
Jelenleg 4800EUR -ért van bérbe adva az ingatlan.

Az ingatlan adottságaiból kifolyólag számos további felhasználási lehetőséget rejt. Csupán néhányat említve: központi elhelyezkedése és jó megközelíthetősége miatt kiválóan alkalmas szolgáltatási célokra, például (közösségi) irodának, oktatási helyszínnek, orvosi rendelőnek, szépségszalonnak vagy hostelnek. A nagy terek és a 3,5 méteres belmagasság lehetővé teszi a rúdfitness és az aerial jóga terem kialakítását.

A kisebb irodarészben egy 53,32 nm nagyságú iroda, valamint egy 21,21 nm nagyságú tárgyaló lett kialakítva, amelyeket egy közlekedő köt össze, amelyből a mosdók is nyílnak.

A nagyobb irodarészben 4 iroda helyezkedik el. A kis előtérből közelíthetjük meg a 21 nm méretű irodát, amelyhez külön mosdó is tartozik. A másik irányba indulva a recepcióhoz érkezünk, amelynek természetes megvilágítása érdekében egy válaszfal lebontásra került, a helyiséggel szomszédos konyhafal felső mennyezeti vonalában pedig 60 cm szélességben üvegtéglasor biztosítja a fény bejutását. A recepciós helyiségből nyílik a teakonyha, a mosdó, az irattár és a szerverszoba és folytatódik az út a közlekedőn keresztül a 23,31 nm-es vezetői iroda, a 35,84 nm-es tárgyaló és a 98,60 nm-es egyterű iroda felé. Mindkét irodarész jó elosztással rendelkezik, az irodák és a tárgyalók külön nyílnak. Az ingatlan az épület legfelső szintjén helyezkedik el, az épület tetőtere lehetőséget ad egy tetőszoba kialakítására, amely megegyezés szerint megvásárolható a társasháztól. Az alaprajzon látható a tetőszoba kialakítási terve.

A környék kiemelten jó adottságokkal rendelkezik, az Anker köz a belváros szívében helyezkedik el, közel a közkedvelt Deák térhez. Az utca az autós forgalom elől zárt, ennek ellenére a környéken több parkolási lehetőség is található már 100-500 méteres körzetben, mint például a Central Passage, a Székely parkolóház vagy a Bazilika mélygarázs. A térségben számos étterem, üzlet és szolgáltatás elérhető.

A tömegközlekedés szintén kiváló, a Deák tér közlekedési csomópont, az 1-es, a 2-es és a 3-as metró egyaránt elérhető. Emellett itt található a 47-es villamos egyik végállomása, illetve a 9-es és a 914-es buszok megállója.

Turisztikailag is kiemelkedő a környék, az ingatlan közvetlen közelében található például a Szent István Bazilika, a Dohány utcai Zsinagóga vagy a Magyar Állami Operaház. A Király utcából nyíló Gozsdu udvar, az Erzsébet téren lévő Akvárium Klub, illetve számos szórakozóhely lehetőséget biztosít a mulatni vágyók számára.


Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó irodák ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 309 ···
Üzenetet küldök