Bezárás

6. kerület, Belső-Terézváros

Eladó egyéb iroda
Alapterület 292 m²
Ár 199 millió Ft
  • Térkép
Németh Tímea
06 70 256 ···
Dream Home Ingatlan
Üzenetet küldök

Eladó egyéb iroda

Ingatlan állapota felújított
Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet földszint
Épület szintjei nincs megadva
Légkondicionáló van
Üzemeltetési díj nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Parkolás nincs megadva
MEGLÁTNI ÉS MEGSZERETNI! KÖRÚTON BELÜL, KIVÁLÓ ELHELYEZKEDÉSSEL!

VI. kerületben ELADÁSRA KÍNÁLUNK egy utcafrontos, 292 nm hasznos területű, 9 helyiséges, 4 éve teljes körűen, minőségileg felújított, modern világos irodát, igény szerint, teljes bútorzattal.

A terület 2 részre oszlik, a földszinti iroda rész 211 nm, amiből egy külön-bejáratú garzonlakás leválasztásra került, viszont könnyedén visszanyitható az iroda területéhez.

A második rész egy 81 nm szuterén helyiség, amit egy modern üvegkorlátos lépcső köt össze az irodával, és ez a rész is teljesen felújításra került, ahol egy tágas dolgozói konyha-étkező került kialakításra, zárható beépített szekrényekkel, hátsó tároló terület, ami egy rejtett szekrényajtón keresztül közelíthető meg.

Az utcafrontról belépve, a földszinti részen egy tágas ügyfélváró került központi helyre, és innen közelíthetőek meg a munkaterületek, az Igazgatói szoba, és a tárgyaló.
Ablakok, beltéri ajtók, fűtés, villany, burkolatok, vízvezetékek, teljesen ki lettek cserélve, és tárolásra is számos egyedi tervezésű bútorok kerültek beépítésre.

A recepciós pult tágas, akár 2-3 titkárnő vagy recepciós kényelmesen elfér.
Az utcafrontos megközelítésnek köszönhetően, üzlethelyiségnek, cégközpontnak, vagy bemutatóteremnek is kiváló, ebben az esetben a szuterén rész, raktározás és tárolásra tökéletesen megfelelő.

A jelenlegi cég kinőtte a területet, ezért augusztusban egy nagyobb irodába költöznek, így a birtokbavétel fizetéstől függően rugalmasan, rövid időn belül megoldható.

Részletes információért hívjon bizalommal, megtekintés rugalmasan megoldható.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 256 ···
Üzenetet küldök