Bezárás

6. kerület, Lovag utca 17.

Eladó egyéb iroda
Alapterület 292 m²
Ár 199 millió Ft
  • Térkép
Kaluber Zoltán
06 1 301 ···
   

Eladó egyéb iroda

Ingatlan állapota újszerű
Építés éve 1950 előtt
Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet földszint
Épület szintjei 2
Légkondicionáló van
Üzemeltetési díj nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Tetőtér nem tetőtéri
Parkolás utca, közterület - fizetős övezet
Eladásra kínálunk a belváros központi részén, a Nyugati pályaudvartól pár perc sétára egy stílusosan berendezett, modern, nemrégiben felújított irodát. Egy 2 emeletes ház földszintjét és szuterén részét foglalja magába az ingatlan.
A földszinti részen kialakításra került a recepción felül 4 irodahelyiség, 1 nyitott tárgyaló, 1 teakonyha, egy kisebb tároló, 1 mosdó. Ezen szint közvetlen kertkapcsolatos, ajtaja a közös udvarra nyílik.
A szuterén részen található a konyha étkezővel együtt, férfi- és női mosdó, zuhanyzó, irattár, és egy előtér, amit tárgyalónak vagy még egy irodaegységnek lehet hasznosítani. Lent található a szerverszoba is.
Riasztó- és tűzjelző rendszerrel ellátott, bekamerázott az egész ingatlan.
A beépített bútorok is az ajánlat részét képzik.
Fűtését elektromos kazán biztosítja. Közös költsége a lakással együtt 88.500 ft, mely tartalmazza a vizet és a hulladékot is.
Az iroda mellé tartozik egy 30nm-s lakás. Tökéletes 1 fő, illetve 1 pár részére. Külön szobás, amerikai konyhás kialakítású, szintén nemrégiben felújított. Nincs közvetlen kapcsolatban az irodával, megközelíteni a közös udvarról lehet.
Az ingatlan tehermentes, februártól birtokba vehető.

Kapcsolat a hirdetővel

06 1 301 ···
   
Üzenetet küldök