VI. kerület, Munkácsy Mihály utca

Eladó egyéb ipari ingatlan
VI. kerület, Munkácsy Mihály utca
Alapterület
133 m²
Telekterület
160 m²
Közvetítői azonosító: COM UZ008314
Azonosító: 26448484
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó egyéb ipari ingatlan

Leírás

VI. kerület, Diplomatanegyed, Epreskert melletti villaépületben, hostelként működött, egyéb szálláshely hatósági engedéllyel rendelkező, igényesen felújított, gépesített, berendezett, lakássá minősített félszuterén ingatlan - IGAZI RITKASÁG - eladó.

Cég tulajdonában van, és nem terheli ÁFA a vételárat.

Lemérve, a valós mérete 146 nm (190cm hasznos belmagasságig), de faltól falig (a minimum 170cm belmagasságig) több mint 150nm, mivel enyhén boltíves (D profilú).
A belmagasság a boltív legmagasabb részén 280cm.

A hostel 2018. áprilistól 80-90%-os kihasználtsággal üzemelt, és mindig rendelkezett több hónapra előre foglalásokkal.

Az Airbnb foglalások magánszemély nevén futottak, és profi üzemeltető cég kezelte a hostelt és a vendégeket.

A hostel szobáit, helyiségeit gipszkarton válaszfalakkal építették, így nagyon könnyen alakítható az alaprajz, akár az összes gipszkarton fal kivehető, vagyis visszaalakítható az egész ingatlan közel egylégterűvé is!

A tulajdoni lapon jelenleg LAKÁS megnevezésű az ingatlan, ami hitelképességi szempontból is jelentős előny.

Remek helyen, a diplomatanegyedben (5 perc séta a Városligettől), szecessziós stílusú, kiváló állapotú villaépületben, kiváló üzleti lehetőség pl. irodának, bemutatóteremnek, raktárnak, stb., és ha vége lesz a járványnak, akkor újra hostelnek is!

A Munkácsy utcai nappaliból néhány lépcsővel kijárat alakítható a Munkácsy utcai előkertre, mégpedig az utcakép megváltozása nélkül, mert az ottani nagy méretű és téglalap alakú ablakok ezt lehetővé teszik. A kertben lévő vastagabb fát már derékba vágták, így az biztos, hogy eltávolítható a ház engedélyével, mivel az nem közterületen van, és növelve a terasz használhatóságát, méretét. Az ingatlan saját ablakai előtti előkert teraszként használata is nyilván működhet, ahogy az a szomszédos Kozmetika üzlethelyiség előtti teraszrészen már régóta működik. Napos, kellemes, zöld teraszt nyújtva a használóknak, tulajdonosoknak.

A Városliget fejlesztése miatt az ingatlan értéknövekedési képessége a közeljövőre nézve kimagasló, sokkal jobb mint a budapesti átlagé.

Mindezen előnyös tulajdonságok miatt az ár fix, (a hivatalos mérete alapján 639 000 Ft/nm), és ahogy a Liget-projekt készültsége még jobban előrehalad, az ingatlan értéke jelentősen tovább fog növekedni a közeljövőben, így ezen az áron most nagyon jó befektetés is!

Ne maradjon le róla, hívjon most!